Home Najnovije Ivica Olić svjedočio stravičnoj nesreći na njemačkoj autocesti A24

Ivica Olić svjedočio stravičnoj nesreći na njemačkoj autocesti A24

250
0
62624238 ivica olic.v1
Screenshot

U srijedu navečer, poznati hrvatski nogometni trener Ivica Olić svjedočio je stravičnoj nesreći na njemačkoj autocesti A24. Prema pisanju Bilda, Olić se nalazio samo 200 metara iza mjesta nesreće u kojoj je bilo i poginulih.

Olić se vraćao sa stadiona u Hamburgu u hrvatski kamp u Neuruppinu zajedno s kolegom. Zlatko Dalić, izbornik hrvatske reprezentacije, bio je u autobusu s igračima i već je sišao s autoceste u trenutku nesreće.

Detalji nesreće

Oko 19:20 sati, 59-godišnji vozač jednog automobila izgubio je kontrolu nad vozilom, sletio s ceste i zabio se u dva stabla. U nesreći su preminuli vozač, njegova 47-godišnja supruga i 19-godišnja kćer prije dolaska hitne pomoći i ostalih službi. Policija je zatvorila cestu, što je uzrokovalo velike gužve. Olić se našao u automobilu koji je na cesti stajao dva sata. U jednom trenutku, Olić i njegov kolega su izašli iz automobila.

“Nismo htjeli buljiti u nesreću, samo smo htjeli protegnuti noge. Tek kasnije smo saznali koliko je nesreća bila teška,” rekao je Olić za Bild.

Reakcija na mjestu nesreće

Dvije osobe pokušale su pobjeći s autoceste kako bi izbjegle gužvu, no policija ih je spriječila i zamolila da se vrate u svoje automobile. Policija je potvrdila da hrvatski treneri nisu bili među tim ljudima niti je njihova šetnja bila problem.

“Žao nam je zbog nesreće, a obitelji i prijateljima onih koji su izgubili živote izražavamo najdublju sućut,” prenosi Bild riječi hrvatskog glasnogovornika.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here