Home Vijesti FOTO: Ponosno prošetali Morskim Prascem s tetovažama Hitlera i kukastim križem!

FOTO: Ponosno prošetali Morskim Prascem s tetovažama Hitlera i kukastim križem!

1491
1

Mnogi Riječani ostali su u šoku nakon što su dva mladića prošetala plažom Morski Prasac gola do pasa ponosno pokazujući svoje tetovaže nacističkih vođa i simbola, ali i veličajući tu ideologiju. Kako saznajemo, dvojac prekriven nacističkim tetovažama se pojavio na plaži u nedjelju oko podneva te se zadržao na šanku ugostiteljskog objekta gdje su usluženi.

Prisutni građani su se većinom zgražali ali neki su se s dvojcem i slikali. Radi se o osobama s njemačkog govornog područja ističe čitateljica koja nam je ustupila i fotografije.

Snimila čitateljica

Fotografije dvojice mladića, za koje se ne navodi odakle su, objavljene su i na Twitter profilu Antifa Vjesnika. Kako su naveli, slike su dobili u inbox od pratitelja, a jedino što mogu tvrditi je da su stvarno snimljene u Rijeci, ali ne i kada.

Stigla je u inbox pa ne možemo garantirati da su slike od danas, ali sigurno je da su snimljene u beach baru Morski prasac u Rijeci, kratko je stajalo u objavi.

Ubrzo je, međutim, objavljen još jedan tweet u kojem stoji da se saznalo kada su slike snimljene

“Snimljeno je jučer”, napisali su.

Dvojica mladića, kako mnogi pišu u komentarima, stranaca, imali su upitne tetovaže koje su pratili ponos i osmijeh na licu, dok su pozirali kamerama.

Ispod objave stajali su očekivani komentari – sramotni, gnjusni, sablažnjivi. A bilo je i drugih koji su pozivali na nasilje i preodgoj, navodno, dvojice stranaca.

Bilo je i onih koji su postavili pravo pitanje – “To je javna provokacija, što radi policija?”.

Očekivano, o skandalu već pišu i mediji van naših granica. Na incident se osvrnuo i najčitaniji srpski portal Blic. Doduše, uz ogradu da su Riječani poznati kao okorjeli antifašisti.

Ono što veseli je činjenica da su ponašanje dvojice mladića osudili Riječani, Beograđani, Novosađani, Mostarci, Mariborčani, svi oni koji čine Antifa Vjesnik na društvenim mrežama i koji ne šute o ovakvim pojavama.

Ostali, koji se diče ovakvim fotografijama, likom i djelom onih koji su slavili nacizam i njegovo zlo, slave, još se nisu oglasili.

Previous articleVIDEO: Pogledajte kako izgleda najmoderniji hrvatski stadion!
Next articleVIDEO: Biden pozdravio saudijskog princa ‘šakom o šaku’

1 COMMENT

  1. Neka institucije pravne države rade svoj posao…povraća mi se od toga.Građani mogu pomoći ali kpliko su od svi nasilnika i zaštićeni?Policajac u zajednici…Takve i slične devijacije prije svega trebaju prijavljivati vlasnici ugostiteljski objekata koji imaju koncesiju.Naravno u interesu zaštite građana a štiteći nijh štite društvo a i sebe same.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here