Home Vijesti FOTO: Tko je fatalna Splićanka s kojom se Matej čuo kobne noći?

FOTO: Tko je fatalna Splićanka s kojom se Matej čuo kobne noći?

1425
0

Za nestalim mladićem iz Splita traga se već 16 dana, a svaki dan izlaze nove informacije službene, ali i neslužbene. Svakako, ono što izaziva veliku buru u javnosti je pojava tajanstvene Splićanke s kojom je kritične večeri u vezi bio Matej Periš (28).

Kako Kurir doznaje, riječ je o Splićanki M. S., vlasnici brodarske tvrtke u tom gradu, a 30. prosinca je sa svojom tvrtkom bila u Beogradu, kao i Matej. Nakon što se doznalo da je lijepa Splićanka na neki način povezana s nestalim Matejem, svi novinari iz Hrvatske pokušali su stupiti u kontakt s njom, no ona je sve blokirala i odbila bilo kakvu suradnju – kaže izvor iz Splita i dodaje:
– Čak je i brisala profile na društvenim mrežama. Nakon što su za nju saznali u javnosti, mnogi su se pitali kako je povezana s nestalima, no ubrzo se otkrilo da je Matejev prijatelj njezin brat.

Riječ je, kaže sugovornik srpskog Kurira, o prijatelju nestalog muškarca koji nije htio s njima na put u Beograd.

Brat M. S. nije htio ići na put, jer je smatrao da je prerano za provode jer su nedavno izgubili prijatelja. Ali Matej je sigurno stupio u kontakt sa Splićankom – kaže isti izvor koji tvrdi i sljedeće:
– Navodno su se čuli nekoliko puta te noći kada je nestao. Međutim, M. S. je vrlo kontradiktorna u svojim izjavama, jer je izjavila da zbog glazbe u lokalu nije razumjela što joj govori. S druge strane, rekla je da je vidjela samo propušteni poziv od Mateja.
Sve iznesene tvrdnje su neslužbene i nije moguće provjeriti njihovu točnost.

Izvor Kurira iz Splita kaže da je M. S. čak objavila crnu profilnu fotografiju na Facebooku kada se pročulo o njoj.Prije nekoliko dana objavila je fotografiju i navodno se kaje. Sve je to čudno i na neki način sumnjivo, njezina izjava koju je dala policiji i sve ostalo. Navela je i da je Matej koristio opijate, jer je morao puno raditi da bi kao skiper ostvario željeni cilj – navodi sugovornik.
– Nije poznato zašto se nije odmah javila policiji i rekla da je s njim u kontaktu, nego je čekala da se izvadi listing i napravi cijela analiza Matejevog telefona.


Podsjetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. prosinca, kada je u 01.43 prvi put istrčao iz kluba “Gotik” u Beton dvorani, gdje je trčao Karađorđevom ulicom, preko Travničke ulice do restorana “Savanova” na ul. šetnicu na kojoj je snimljen kako se približava vodi u 01.51 sati. Naime, njegov telefon je preko signala bazne stanice lociran u 2.03 sata u Savi, dok je zadnji signal telefonske baze bio u 2.05 točno kod kluba iz kojeg je trčao.


Inače, prije nego što je M. S. obrisala društvene mreže, vidjelo se da “živi na visokoj nozi”.
– Oblačila se u brendiranu odjeću i to je uvijek isticala. Često je putovala i odlazila s prijateljima samo na ekskluzivna mjesta gdje idu samo bogati. Voli takav život i može si ga priuštiti – kaže izvor iz Splita.

Previous articleHrvatski i srpski navijači u prijateljskoj atmosferi iščekuju utakmicu odluke! (VIDEO)
Next articleNajstariji talijanski klub zapeo za Mislava Oršića!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here