Home Najnovije Najstariji talijanski klub zapeo za Mislava Oršića!

Najstariji talijanski klub zapeo za Mislava Oršića!

478
0

Mislav Oršić već je godinu dana jedan od igrača Dinama za koje se spekulira da bi mogli napustiti klub, ali prijelazni rokovi prolaze, a Oršić je i dalje u Dinamu kao jedan od ključnih likova svlačionice. Iste spekulacije ponovo je potpalio talijanski Tuttomercato.

Talijanski kolege danas donose vijest o interesu najstarijeg talijanskog kluba Genoe. Ranije danas Genoa je otpustila trenera Andrija Ševčenka, a osim novog trenera, talijanski klub traži i nova imena u napadu. Talijanski medij piše da Genovini skauti “love” po cijeloj Europi, a za oko im je posebno zapeo Oršić.

Krilni napadač Dinama povezuje se s Genovom u tekstu pod naslovom “Genoa lovi po Europi, posljednje ime je Oršić”. Hrvatski reprezentativac poznaje talijanski nogomet jer je kratko nastupao za Speziju pa Genoa tu vidi svoju priliku.

Nije poznato koliko bi Dinamo tražio za Oršića, ali ni bi li ponuda Genoe uopće bila dovoljno atraktivna da Oršića odvede iz Maksimira s obzirom na to da je više puta isticao kako bi u Zagrebu mogao i završiti karijeru. Naravno, treba istaknuti i da Oršić ima 29 godina te da je sada u godinama kada vjerojatno ima posljednje šanse za transfer u lige Petice.

Previous articleFOTO: Tko je fatalna Splićanka s kojom se Matej čuo kobne noći?
Next articleUgledni profesor: Skoro smo stigli, sada je početak kraja pandemije!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here