Home Mozaik FOTO/VIDEO: Let 3 predstavio zlatni traktor kojim osvajaju Liverpool

FOTO/VIDEO: Let 3 predstavio zlatni traktor kojim osvajaju Liverpool

362
1

Grupa Let 3 postala je prava senzacija nakon što su njeni članovi u veljači na Doru u Opatiju došli s traktorom. Za Eurosong su odlučili napraviti novi traktor – zlatne boje.
Nakon što su se članovi grupe vratili iz Tel Aviva, danas točno u podne u Kastvu je predstavljen njihov električni traktor kojim planiraju osvojiti Liverpool.

Mrle i Prlja su se pred okupljenima provozali na svom novom traktoru.
– S njim namjeravamo otići u Liverpool na Eurosong. Inače, traktor je ustvari simbol transhumanizma. Zlatni traktor, električni traktor… Ne koristimo više fosilna goriva. Borimo se za očuvanje prirode, istaknuli su.

– U današnje vrijeme čovjek je najbliže tome da uz pomoć tehnologije i zdravog razuma iskorijeni glad u svijetu, da iskorijeni glupost, to je prvenstveno… Tehnologiju samo treba usmjeriti u pravom smjeru u smislu da se ona ne koristi u ratne svrhe, nego u korisne svrhe”, dodali su. Do Liverpoola će ići, kažu, cestom i teleportacijom.

Na predstavljanju traktora govorio je i Zoran, čovjek koji je napravio traktor.
– Nadam se da sam uspio napraviti pravu pušku protiv ljudske gluposti. Trebalo mi je nekih dvadesetak dana da ga napravim, rekao je.

1 COMMENT

  1. Slavoukrajinci i ljubitelji našmrkanog patuljka ajmo pravac na istočni front ko nekad vaši djedovi!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here