Home Mozaik FOTO/VIDEO: Srpska voditeljica Novu godinu pratiteljima čestitala potpuno gola, a onda šokirala...

FOTO/VIDEO: Srpska voditeljica Novu godinu pratiteljima čestitala potpuno gola, a onda šokirala u TV programu!

128
0

Srpska voditeljica Jovana Jeremić čestitala je Novu godinu svojim pratiteljima potpuno gola pa iskreno rekla što misli o nekim ljudima. Svoje intimne dijelove sakrila je samo poklonima, a na rukama je nosila crvene kožne rukavice. Imala je još samo zečje uši koje je stavila na glavu.

‘‘Poštovani moji, odlučila sam vam čestitati ovu godinu na svoj način! Ovo je prvenstveno moja poruka lažnim moralistima s društvenih mreža koji su ove godine, kao i svake godine, bili zakopčani do grla, ali goli i prazni u duši i srcu. Za ljubav treba imati kapacitet i ne biti egoista. Ovo je poruka svima onima koji kriju svoj život jer je raskomadan, mrtav, zakamufliran maskom koju nose i iza koje se kriju, jer da se nude kao što se ja nudim vama svaki vikend, nitko ne bi htio ih. Ni gledati, ni vidjeti, ni ljubiti. Želim vam dobar odnos prema sebi, jer odnosi prema drugima su posljedica našeg odnosa prema sebi. Želim vam da volite jer bez emocija nema života, kao i zaradite dovoljno novca da živite u izobilju, bezbrižno. Želim vam da osjetite sreću i živite s njom u svojoj duši. Samo iskonski sretan čovjek zrači. Dakle, ne pitajte kako ona/on, ne ja… Kako zračiš, tako i privlačiš. Ja sam SUNCE 2023. A vi?‘‘ stoji u opisu fotografije.

Jovana Jeremić je jutros opet šokirala javnost: donijela je duh Brazila u jutarnji program na televiziji Pink na sebi svojstven način. Naime, ona se iz elegantne haljine preobukla u izazovni kostim brazilske plesačice, u kom je u potpunosti izvela koreografiju djevojaka koje su je pratile.

Previous articleRuska TV brutalno izvrijeđala bakicu koju je rulja izbacila iz autobusa!
Next articlePapa Ratzinger je branio svećenika pedofila

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here