Home Vijesti Francuzi iznijeli šokantne tvrdnje: Ruski agenti skupljaju Putinov izmet i mokraću –...

Francuzi iznijeli šokantne tvrdnje: Ruski agenti skupljaju Putinov izmet i mokraću – navode da je ovo razlog

205
0

Agenti ruske Federalne službe sigurnosti – FSB-a, koji prate Vladimira Putina u inozemstvu, skupljaju njegovu mokraću i izmet i dostavljaju ih u Moskvu, tvrdi francuski Paris Match.

To bi trebali učiniti kako bi prikrili informacije o mogućim Putinovim bolestima.

Izmet je izvezen u listopadu 2019. tijekom Putinovog posjeta Saudijskoj Arabiji, navodi portal.

– Iz neizravnih izvora na Bliskom istoku saznali smo da je ova delikatna misija provedena pod kontrolom FSB-a – navodi se u publikaciji.

Naime, policajac je Putinov izmet trebao staviti u vrećice posebno dizajnirane za tu namjenu kako ne bi ostavljale tragove, a sve to u posebnom koferu dostaviti u Rusiju.

Navodno je 2017. tijekom Putinova posjeta Francuskoj skupljan i predsjedničin izmet. FSB mora osigurati da osoblje veleposlanstva upoznato s ovim operacijama drži podatke strogo povjerljivim.

U travnju je Projekt objavio istragu o zdravstvenom stanju ruskog predsjednika Vladimira Putina iz koje je, tvrde, otkriveno da se redovito kupa s rogovima sobova i da ima svoj liječnički tim koji ga prati na svim putovanjima.

Najčešći Putinovi suputnici su otorinolaringolozi Aleksej Ščeglov i Igor Jesakov te kirurg Jevgenij Selivanov.

Tvrdi se i da su osobe bliske predsjednici od veljače nekoliko puta tjedno morale predavati uzorke stolice zbog “pojačanih mjera sigurnosti”.

Previous articleNakon utakmice napali oca s troje djece, maloljetnika udarili šakom u glavu i uzeli mu Hajdukov šal
Next articlePutin završio na hitnoj, pogodila ga je misteriozna bolest; izvor iz Kremlja: ‘Odjednom je osjetio slabost i vrtoglavicu’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here