Home Vijesti Putin završio na hitnoj, pogodila ga je misteriozna bolest; izvor iz Kremlja:...

Putin završio na hitnoj, pogodila ga je misteriozna bolest; izvor iz Kremlja: ‘Odjednom je osjetio slabost i vrtoglavicu’

423
0

Ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu je ranije ovoga tjedna pružena hitna medicinska pomoć jer se iznenada razbolio. Preporučeno mu je da se neko vrijeme ne pojavljuje u javnosti, prenosi The Sun navode osoba upućenih u zbivanja u Kremlju.

Navodno je Putinu pozlilo tijekom razgovora s vojnim dužnosnicima. Odjednom je osjetio slabost i vrtoglavicu dok je ustajao od stola nakon virtualnog sastanka koji je trajao sat i pol vremena. Ovi navodi su se pojavili na profilu na Telegramu naziva General SVR, kojeg navodno vodi jedan kremaljski insajder.

General SVR navodi da je ta iznenadna vrtoglavica razlog zbog kojeg je Putin propustio tradicionalno godišnje obraćanje javnosti uživo. Novi termin obraćanja nije poznat.

Usprkos tome što su mu liječnici navodno preporučili da se ne pojavljuje u javnosti, on je u četvrtak posjetio izložbu o Petru Velikom te se družio s mladim ruskim poduzetnicima, inženjerima i znanstvenicima u sklopu Sanktpeterburškog ekonomskog foruma koji se održavao u Moskvi.

Ove tvrdnje, koje nije moguće provjeriti, navodno potječu iz obavještajnih izvora. Još se ranije spekuliralo o Putinovu narušenu zdravlju. Nagađa se kako boluje od raka i Parkinsonove bolesti, a primjetna je otečenost u licu, otežano hodanje i nekontrolirani tremor.

Previous articleFrancuzi iznijeli šokantne tvrdnje: Ruski agenti skupljaju Putinov izmet i mokraću – navode da je ovo razlog
Next articleKod Rabca ulovio morskog psa, a onda je naišao veći i zaljuljao mu barku!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here