Home Vijesti Glas Buriću iz protesta!

Glas Buriću iz protesta!

1416
7

buric

Vlast se u Rijeci nije promijenila od 1945. godine, po čemu je naš prelijepi grad jedinstven u Hrvatskoj.

Najprije je bila Komunistička partija, pa Savez komunista, pa Stranka demokratskih promjena i naposlijetku Socijaldemokratska partija. Linija se nastavlja ne samo politički, već i kadrovski, u nekim primjerima i genetski. Ideologija je nešto promijenjena, ali nisu ljudi.

Nakon prvih demokratskih promjena 1990. godine iz SDP-a je u HDZ prešao, već kao gradonačelnik, Željko Lužavec, a nakon njega nastupa era Slavka Linića i njegovih ljudi.

U tih dvadeset godina dokrajčeno je i ono malo industrije što je ostalo, a da nijedna investicija nije pokrenuta, što govori dovoljno samo za sebe, a o kolonama ljudi što su napustili Rijeku u kojoj više nisu vidjeli poslovne i životne perspektive da i ne govorimo.

Postojeći gradonačelnik Vojko Obersnel kandidirao se i za peti mandat, i ušao u drugi krug kao veliki favorit. Ako ga osvoji, postati će partijski rekorder budući da je u vrijeme socijalizma mandat mogao trajati četiri plus četiri godine, a nakon smrti Josipa Broza Tita godinu plus godinu, a sve s ciljem da pojedinac ne bi akumulirao previše moći i utjecaja.

Dakle, ako Obi Riječki bude i peti put gradonačelnik – bit ćemo sami krivi, a naš grad će i dalje propadati zato jer SDP koči razvoj Rijeke. Stoga, makar iz protesta izađimo na izbore i dajmo svoj glas Hrvoju Buriću iz Hrvatske demokratske zajednice, iako je rezultat drugog kruga izbora već poznat. (Giancarlo KRAVAR)

7 COMMENTS

 1. E moj Đankarlo!
  Ima istine u onom šta si napisao, al si se i u naslovu i zadnjem odlomku posro!
  Da te j….. kriminalna organizacija! Pa tu bagru treba prvo osudit , pa onda zabranit!

  Pametniji biš ispo da si rekao riječanima da svu u nedjelju odu na roštilj , a samo ljevo desne budaletine odu na izbore.
  Pa da vidimo koliko ih ima!

 2. Koliko lud moras bit da makar i iz protesta das glas covjeku iz organizirane skupine koja je pokrala Hrvatsku i Hrvate?

 3. Haha, iz principa dajem glas članu mafijaške zajednice jer previše krasu ovi iz zajednice džepara 🙂 Ili, neću dati glas nikome jer ću im tako pokazati! Što pokazati? Nije da će ih biti manje izabrano u skupštinu ili da neće biti nitko izabran za gradonačelnika, manje fotelja će biti za podjeliti ili manje para na raspolaganju ako ima manje glasova…

 4. BURIĆ IMA LOPOVSKU FACU, NE SVIĐA MI SE KAKO PLAZI JEZIK DOK GOVORI.

  BEAKOVIĆ JE O.K.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here