Home Vijesti Glavaš: Milorade, neopisivo sam sretan, što si se za..bao! Predsjedniče, samo nastavite...

Glavaš: Milorade, neopisivo sam sretan, što si se za..bao! Predsjedniče, samo nastavite štititi hrvatske interese.

824
0

Branimir Glavaš reagirao je objavom na Facebooku na tvrdnje Milorada Pupovca da je predsjednik Zoran Milanović uzurpirao Pantovčak, pa je preko društvene mreže poručio:

“Pupovac kaže Milanoviću ‘uzurpirao si Pantovčak’ nedopustivo, pa makar i od zaštićenog etno biznismena”, započeo je Glavaš.

U nastavku ističe da je predsjednik Milanović osvojio oko 55 posto glasova hrvatskih birača na predsjedničkim izborima prije nepune dvije godine, a Pupovac mu jučer poručuje “On je uzurpirao Pantovčak!”

“Ma.š smrade, što si mislio da će Milanović biti tvoja ‘Barbika’ kojom ćeš upravljati kao ‘lutkom na koncu’, na štetu hrvatskih nacionalnih interesa?

Predsjednik Milanović je izabran voljom velike većine hrvatskog naroda za predsjednika RH. Između velike većine koji su glasovali, vjerojatno i mojim i Pupovčevim glasom. Ali razlika između Pupovca i mene je ta, što sam ja u njemu vidio Tuđmana XXI stoljeća, a Pupovac je u Njemu vidio običnu ‘Barbiku’.

Milorade, neopisivo sam sretan, što si se za..bao!”, napisao je Glavaš.

Zaključio je i kako u ovoj nacionalnoj neizvjesnosti, gledajući u sadašnjost i budućnost države, predsjednik Milanović ima puni legitimitet većine hrvatskog naroda, ali i ustavnu obvezu štititi hrvatske nacionalne interese, kako unutar hrvatske Države, tako i na međunarodnoj političkoj sceni.

“Predsjedniče, samo nastavite raditi svoj posao poštujući Ustav RH i svoju savjest!”, poručio mu je Branimir Glavaš.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here