Home Vijesti Goli pacijenti uhvaćeni u vrućoj akciji u bolnici: ‘Zapamtit ćeš me k*rvo!’

Goli pacijenti uhvaćeni u vrućoj akciji u bolnici: ‘Zapamtit ćeš me k*rvo!’

2733
0

Markantni 34-godišnji Zagrepčanin i još markantnija pedesetogodišnja Splićanka uhvaćeni su goli, kao rođeni od majke, u ljubavnom klinču u KBC-u Sestre Milosrdnice.

Intimu u jednoj od prostorija na odjelu bolnice u zagrebačkoj Vinogradskoj, gdje su se liječili, prekinula je medicinska sestra koju je potom besramno vrijeđala jer ih je upozorila da krše bolnički kodeks i da bi mogli biti izbačeni iz bolnice.

Zbog nesvakidašnjeg sukoba morala je intervenirati i policija koja je protiv 34-godišnjaka podigla optužnicu jer je, između ostalog, liječnici koji je stigao odmah nakon poziva rekao:

“Ti ćeš biti kriva kada ću morati ležati 19 mjeseci u zatvoru, zapamtit ćeš me ku**o. Tužit ću vas!”

Revoltirana, pak, Splićanka je na sav glas urlala: “Je*em ti mater ku**o jedna, ti ćeš nas izbaciti”.

Policija je njih dvojicu privela u policijsku postaju i prijavila zbog kršenja članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a Općinski prekršajni sud u Zagrebu nedavno je svakog od njih kaznio novčanom kaznom od 600 kuna i po 200 kuna.

Pozivi za sudske rasprave su zanemareni, a dostava poziva u više navrata vraćana, pa je suđenje završilo bez njih jer su oni osobno potpisali obavijest o prekršaju.

Medicinska sestra koja je spornog dana radila u noćnoj smjeni prisjetila se u sudnici da je tijekom posjete obilazila pacijente na odjelu. Došavši u jednu sobu, primijetila je dva pacijenta gola.

– Bilo je to prošle godine. Bili su potpuno goli. Rekao sam im da je to u bolnici zabranjeno jer krše kodeks i da će biti disciplinski kažnjeni. Počeli su se žaliti i vikati. Tako je došao liječnik i pacijenti su je vrijeđali. Oboje su bili izrazito agresivni. Cijeli odjel je čuo buku, pa su se ostali pacijenti uznemirili. Pozvali smo osiguranje, a potom i policiju s kojom su napustili bolnicu – otkrila je medicinska sestra.

Njen nadređeni je, pak, rekao da ju je sestra zvala jer je zatekla pacijente u seksu.

– Uzeo sam njihovu medicinsku dokumentaciju. Vidio sam da su došli na liječenje dva dana ranije. Pa sam otišao do njih i pozvao ih u ambulantu. Bio je izrazito agresivan, a obojica su me vrijeđali – zaključila je liječnica.

Previous articleDalić: Lukina asistencija protiv Chelseaja je jedan od najvažnijih poteza Lige prvaka
Next article‘Usvojila sam sina, a kako je odrastao shvatila sam da mi izgleda kao muž!’ Potajno je poslala uzorke na analizu i saznala gorku istinu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here