Home Mozaik ‘Usvojila sam sina, a kako je odrastao shvatila sam da mi izgleda...

‘Usvojila sam sina, a kako je odrastao shvatila sam da mi izgleda kao muž!’ Potajno je poslala uzorke na analizu i saznala gorku istinu

181
0
Photo by Julia M Cameron: https://www.pexels.com/photo/photo-of-woman-and-boy-leaning-on-wooden-table-4145353/

Kada je 41-godišnjoj majci rečeno da, nakon tri kćeri i sina, zbog zdravstvenih problema neće moći imati više djece, odmah se sa suprugom dogovorila da posvoji petu po redu. Tek godinama kasnije, kada je dječak kojeg su posvojili malo porastao, otkrila je šokantnu istinu.

U vrijeme kada su razgovarali o posvojenju, njezin suprug Dave živio je u inozemstvu. Supruzi je predložio da razmisle o međunarodnom posvojenju i pripremio papire, s čime se ona odmah složila. Osmi član, dječak Kalen, ubrzo je stigao u dom sedmeročlane obitelji.

– Kako je odrastao i sada kada ima sedam godina, članovi obitelji i prijatelji uvijek su komentirali koliko liči na našu drugu djecu i nisu mogli vjerovati da je posvojen. Čak sam se našalila da je možda sin mog muža, čemu se on uvijek smijao – prisjetila se žena koja je pisala na Rediti.

No, dok je važne dokumente premještala u novi sef, nešto u vezi s papirima za posvojenje odjednom joj se učinilo čudnim pa je poslala uzorke muža i dječaka na DNK analizu. Rezultati su pokazali da je Dave doista Kalenov biološki otac.

– Volim ovog klinca svim srcem, ali mi je muka od spoznaje da me je suprug prevario, a potom i Kalena kao neko slučajno dijete koje smo posvojili. Ostat ću u Kalenovom životu jer sam mu mama, ali ne mogu podnijeti da gledam Davea znajući da me je izdao i lagao. Podnijela sam zahtjev za razvod – zaključila je žena.

Drugi korisnici su joj predlagali da sa suprugom ode na bračno savjetovanje i riješi probleme koje ima, dok su ga drugi oštro osudili jer je tajnu skrivao od svoje supruge.

Previous articleGoli pacijenti uhvaćeni u vrućoj akciji u bolnici: ‘Zapamtit ćeš me k*rvo!’
Next articleMajka ostavila bebu na stepenicama: Poslije 35 godina dogodio se filmski obrat koji tjera suze na oči (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here