Home Sport Golman koji ‘nije rođen u Hrvatskoj nego u Krajini’ stigao na odmor...

Golman koji ‘nije rođen u Hrvatskoj nego u Krajini’ stigao na odmor u Hrvatsku

204
0
borjan2
Instagram

Kanadski golman srpskog podrijetla, Milan Borjan, i njegova supruga Snežana trenutno uživaju na prekrasnoj hrvatskoj obali. Par, koji slovi za jedan od najskladnijih, odlučio je svoje ljetovanje provesti na otoku Visu. Snežana je na svom Instagram profilu podijelila snimku Komiže, slikovitog mjesta na ovom dalmatinskom otoku.

Uz video je objavila pjesmu Olivera Dragojevića “Vodi me tamo”, koja savršeno dočarava njihovo uživanje na obali. Također je podijelila nekoliko njihovih zajedničkih fotografija na kojima se par grli i ljubi, što dodatno svjedoči o njihovoj ljubavi i sreći.

Kontroverzne izjave Milana Borjana

Podsjetimo, Milan Borjan, 35-godišnji Kninjanin, osim po svojim impresivnim obranama na nogometnim terenima, poznat je i po kontroverznim izjavama. Naime, Borjan je jednom prilikom izjavio da “nije rođen u Hrvatskoj već u Krajini, odnosno Dalmaciji” te da je to bilo “srpsko mjesto”.

“Ja sebe opisujem kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina,” rekao je Borjan u razgovoru za B92. Ova izjava izazvala je brojne reakcije u medijima i među navijačima.

Ljetovanje na Visu

Unatoč kontroverzama, Borjan i Snežana odlučili su provesti svoje ljetovanje na jednom od najljepših otoka na Jadranu. Vis, poznat po svojoj netaknutoj prirodi, kristalno čistom moru i bogatoj povijesti, idealno je mjesto za opuštanje i bijeg od svakodnevnog stresa.

Snimke i fotografije koje Snežana dijeli na društvenim mrežama pokazuju da par uživa u svakom trenutku svog boravka na ovom prelijepom otoku. Njihove objave dodatno promoviraju ljepote Hrvatske i privlače pažnju kako domaće, tako i strane publike.

Zanimljivosti o Milanu Borjanu

Milan Borjan je jedan od najistaknutijih kanadskih nogometaša srpskog podrijetla. Rođen je u Kninu, ali je veći dio svog života proveo u Kanadi, gdje je izgradio uspješnu nogometnu karijeru. Trenutno brani boje kanadskog nacionalnog tima i FK Crvena zvezda.

Borjanova karijera obilježena je brojnim uspjesima, a njegove obrane često su ključne za uspjeh njegovih timova. Osim na terenu, Borjan je poznat i po svom humanitarnom radu i angažmanu u zajednici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here