Home Vijesti Grad kafićima zabranio puštanje cajki: ‘Dopušta se samo primjerena glazba’

Grad kafićima zabranio puštanje cajki: ‘Dopušta se samo primjerena glazba’

338
0

Gradske vlasti Đurđevca donijele su odluku o zabrani izvođenja i reproduciranja cajki u ugostiteljskim objektima i na terasama.

Odluka vrijedi idući vikend u središtu grada, dakle od petka do nedjelje, za vrijeme održavanja poznate turističke manifestacije Picokijade u Đurđevcu, javila je Danica.hr.

“Obavještavaju se ugostitelji koji su u cijelosti podmirili svoje obveze prema Gradu Đurđevcu, a koji su iskazali interes za produljenje radnoga vremena za vrijeme trajanja Picokijade, da je Grad Đurđevac donio odluku o određivanju drugačijeg radnog vremena restoranima i barovima na području grada.

Od 24. lipnja do 26. lipnja ugostitelji mogu raditi od 0,00 do 24,00 sata. Radno vrijeme odnosi se i na terase postavljene uz ugostiteljske objekte, kao i na šatore postavljene na javnim površinama.TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U ugostiteljskim objektima koji se nalaze na Trgu sv. Jurja i Starogradskoj ulici u Đurđevcu može se izvoditi samo primjerena tradicijska i zabavna glazba”, stoji u odluci gradskih vlasti.

Nije poznato tko će kontrolirati izvođenje primjerene glazbe i jesu li predviđene i kazne za one koji se toga ne budu pridržavali.

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa kako bismo smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost vlastitih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Previous articleGerard Pique uhvaćen s misterioznom plavušom: ‘Slušaj me ti, gubitniče. karma je ku**a i ugrist će te za gu*icu…’
Next articleKako bih nabavila heroin jednu večer bila sam s 8 muškaraca!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here