Home Mozaik Kako bih nabavila heroin jednu večer bila sam s 8 muškaraca!

Kako bih nabavila heroin jednu večer bila sam s 8 muškaraca!

307
0

Kada sam imala 17 godina, moja prijateljica iz Kikinde je došla u Crnu Goru i navukla me na heroin. Ostala sam bez posla i bila sam ovisnica, a da bih imala novca za drogu, morala sam se prostituirati…

Bila sam ovisna o heroinu, a da bih platila tu prokletu drogu, morala sam se prostituirati, predati se nepoznatim muškarcima za novac! Tako sam bila s osam muškaraca u jednoj noći! Krala sam, kopao i jeo iz kontejnera, bila sam u zatvoru zbog dilanja…Sram me je sad sve ispričati, ali cilj mi je skrenuti ovo priznanje od barem jedne djevojke s puta koji vodi ravno u pakao!

Ovo je za Informer ispričala Darinka Kočanović (23), koja je 10. lipnja puštena iz požarevačkog zatvora gdje je služila trogodišnju kaznu zbog dilanja droge.

– Sve je krenulo po zlu kad sam imala samo 17 godina. Došao mi je prijatelj iz Kikinde u Crnu Goru. Prihvatila sam je kao sestru, čak sam je i angažirala da radimo zajedno u restoranu – kaže Darinka i nastavlja:

– Lijepo smo se družili, a onda mi je prvi put dala heroin. Svidio mi se, sve je bilo super. Ubrzo je, međutim, heroin počeo preuzimati potpunu kontrolu nad mojim životom. Kad su stvari krenule loše, moja prijateljica je ukrala novac od vlasnika lokala i pobjegao, a on me otpustio…

U svojoj ispovijesti za Informer Darinka kaže da je u Crnoj Gori ostala sama i potpuno ovisna o heroinu.

– Nisam htjela zvati roditelje, nisam tražila pomoć, pokušala sam se snaći kako znam i mogu dobiti novac za drogu… Onda se pojavio čovjek, makro, dao mi je novac, a ja morala spavati s drugim muškarcem. Prvo sam odbila, ali on me je tukao i nisam imala izbora. Predstavio me kao svoju djevojku i prijetio da će me ubiti ako bilo kome išta kažem – prisjeća se naš sugovornik.

Darinka kaže da nikada neće zaboraviti dan kada ju je makro odveo u bar u kojem je bilo osam muškaraca.

– Otišli smo u jednu kuću, dali su mi nešto piti i onesvijestila sam se, nisam se mogla pomaknuti. Ležala sam na trbuhu i vrištala, preklinjala ih da prestanu iživljavati. Nisu stali. Takva zlostavljanja su mi se ponavljala iz noći u noć, sve dok nisam pobjegla u Srbiju… – rekla je Darinka.

Ispričala je da je nekako uspjela stupiti u kontakt s prijateljicom koja ju je prethodno navukla na heroin i da su se našli u Novom Sadu.

– Na autobusnoj stanici me pokupio tip koji me odvezao do prijatelja. Kasnije smo svi zajedno bili u nekom podrumu i drogirali se. S vremenom sam se zaljubila u tog tipa i počeli smo se zabavljati. Sve je bilo u redu do trenutka kada mi je spalio dokumente i počeo me tući. Nismo imali novca pa sam u nekoliko navrata počeo raditi, ali on je bio bolesno ljubomoran i nije mi dao da radim. Zato sam počela krasti, preturati po kontejnerima u potrazi za hranom – prisjeća se Darinka.

– Moj dečko je jednog dana donio kući 50 grama marihuane, a natjerao me da jedan dio stavim u ruksak. Išli smo zajedno do trgovine, kada nas je presrela policija. Vikao je da bježim, ali nisam imala kamo. U mojoj torbici pronašli su marihuanu, a prilikom pretresa stana pronašli su ekstazi i druge psihoaktivne tvari. Voljela sam ga i na sudu sam svu krivnju preuzela na sebe.

Darinka Kočanović osuđena je na tri godine zatvora koje je provela u požarevačkom zatvoru.

– Dani su prolazili sporo kao i godine. Nikad se više ne želim vratiti tamo. Međutim, kad malo bolje razmislim, shvatim da je dobro što sam završio u zatvoru, jer mislim da sada ne bih bio živ da nisam uhićen i osuđen. Ne želim da ijedno živo biće na ovom svijetu proživi ono što sam ja doživjela – kaže Darinka Kočanović.

Nakon izlaska iz zatvora Darinka Kočanović od srama se nije javljala obitelji. Mamu je prvi put nazvala iz redakcije Informera:

– Oprosti majko što te nisam nazvala – kroz suze je rekla Darinka.

Kad je majka čula kćerin glas, zaplakala je.

“Važno je samo da si živa. Šaljem ti novac za autobusku kartu za Crnu Goru, idi odmah…”, rekla je Darinkina majka.

Previous articleGrad kafićima zabranio puštanje cajki: ‘Dopušta se samo primjerena glazba’
Next articleDvogodišnjak počeo pokazivati znakove puberteta, razlog ih je šokirao!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here