Home Vijesti GRAD U BANKROTU: Nitko neće gradske poslovne prostore

GRAD U BANKROTU: Nitko neće gradske poslovne prostore

1617
14

Kako prenosi Radio Rijeka, na rujanskom natječaju Grad Rijeka je ponudio u najam 88 poslovnih prostora, a izlicitirano ih je svega 26. Prema riječima pročelnice Odjela gradske uprave za komunalni sustav Irena Miličević, od neizlicitirana 62 slobodna poslovna prostora, 22 se odnose na skladišta na Žabici, a za preostalih 40 uopće nije bilo upita. Slijedi ponovljeni natječaj, a ako i na njemu ne bude zainteresiranih, postavlja se pitanje što će grad učiniti s tolikim kvadratima neiskorištenog poslovnog prostora u svom vlasništvu.

Previous articlePronađen drski kradljivac
Next articleHrvatski kup: Varaždin – Rijeka 2:1

14 COMMENTS

  1. Naravno da nitko neće te prostore kad su početne cijene veće nego se može imati prihoda na tim pozicijama. Da traže isto kuna koliko sad traže eura, ne bi se svi prostori iznajmili.

  2. Za ovo stanje u gradu su krivi Vlada i HDZ.
    Albanci i Bosanci više ne dolaze u grad Rijeku nego idu drugdje pa nema više tko unajmljivati p. prostore, a poduzetni riječani bježe u Zg mada svi trube protiv metropole.Ovdije u Rijeci će jedino ostati zaposleni u gradskoj upravi,a mi ostali bježmo dok još možemo!!! bdw oni nešto govore protiv Jadranke ,a oni isti možda i gori. Kome sada Obi šalje slike kada su gužve u gradu???

  3. sad počinje gradnja novih poslovnih prostora za medenog i groba. debeljko ih ima i previše. u roku od dvije godine biti će obavezno nositi kacigu kroz grad jer su fasade i balkoni opasni po život…

  4. NAMA POD HITNO TREBA JAKA REGIONALNA TELEVIZIJA ZA CIJELI SJEVERNI JADRAN, GORSKI KOTAR I LIKU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here