Home Najnovije Hajduk od članarina zaradio milijun eura: ‘Nemoguće, to je naš cilj’

Hajduk od članarina zaradio milijun eura: ‘Nemoguće, to je naš cilj’

92
0

Hajduk je 2022. godinu završio s gotovo 100.000 članova, točnije njih 90.480. Splitski klub je u godini u kojoj je osvojio prvi trofej nakon devet godina porušio sve rekorde kad je članstvo u pitanju, a o tome je navijače izvijestio objavom na Facebooku.

“Bliži se kraj godine u kojoj su navijači u nikad većem broju stali uz Hajduk. Brojač se zavrtio na početku godine i nije stajao dok su padali brojni povijesni rekordi, a novi se nizali i konačno se zaustavlja danas na izvanrednoj brojci od 90.480 (slovima: devedeset tisuća četiristo osamdeset) članova.

Navijači, ta pokretačka snaga Hajduka, odvela ga je do najbolje sezone u zadnjih deset godina, a kroz članarine se na račun kluba slilo više od milijun eura! Nemamo puno vremena za odmor, nova godina je na vratima, a brojač članova spreman je odvrtiti još puno članova i rekordnih brojki, a sve uz emocije strast i bezrezervnu pripadnost klubu za kojeg dišemo!

Hvala vam na nezaboravnoj 2022. godini, a uskoro krećemo zajedno do tih 100.000 članova Hajduka! Zato jer ga volimo, jer ga živimo i zato jer, kako je davno rekao Biće Mladinić, nemoguće, to je naš cilj!”, objavio je Hajduk.

Momčad Hajduka je nakon prvog dijela priprema za nastavak sezone na kraćem odmoru, a s treninzima nastavlja 2. siječnja. Od 5. do 15. siječnja Splićani će se pripremati u Istri u kojoj će odigrati prijateljske utakmice protiv mađarskog MOL-a, Celja i češkog prvoligaša FC Slovacko.

Previous articleTalijanska premijerka nazvala Zelenskog: ‘Razmišljamo o pomoći Ukrajini’
Next articleStravična zadnja snimka Amerikanke koja se smrznula u autu za vrijeme ciklon bombe u SAD-u: ‘Bojim se…‘

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here