Home Vijesti Stravična zadnja snimka Amerikanke koja se smrznula u autu za vrijeme ciklon...

Stravična zadnja snimka Amerikanke koja se smrznula u autu za vrijeme ciklon bombe u SAD-u: ‘Bojim se…‘

131
0

Anndel Taylor, 22-godišnja Amerikanka, jedna je od osoba koje su preminule od posljedica snažne snježne oluje koja je par dana prije Božića pogodila Sjedinjene Američke Države.

Taylor je preminula jer se zbog ogromne količine snijega koji je pao u gradu Buffalu u saveznoj državi New York nije mogla izvući iz svoga automobila.

Njezino je smrznuto tijelo pronađeno prošlog vikenda, a The Telegraph navodi da je obitelji prije stradavanja poslala videozapis.

Taylor je u svome vozilu bila zarobljena 18 sati, a ono je pak bilo okruženo približno 130 centimetara snijega. Amerikanka je preko komunikacijske platforme WhatsApp obitelji rekla da se “boji” te joj poslala dva videa na kojima se može vidjeti jačina oluje u kojoj se zatekla. Pokazala im je snijegom prekriveno vjetrobransko staklo svoga vozila.

Nije poznato je li Taylor preminula od hipotermije ili trovanja ugljičnim monoksidom. Naime, snijeg je blokirao ispušnu cijev na njezinom automobilu, a ona ga je ostavila upaljenog kako bi se pokušala ugrijati.

Taylorina obitelj, koja živi u Charlottei u Sjevernoj Karolini, medijima je rekla da nije znala koliko je snažna oluja koja je zadesila New York i istok SAD-a.

  • Nisam sigurna da je itko od nas znao koliko je situacija ozbiljna. Nismo vidjeli vijesti, nismo znali što se događa u Buffalu. Imam osjećaj da su zapeli svi koji su joj krenuli pomoći. Vatrogasci, policija… svi su zapeli – rekla je Shawnequa Brown, Taylorina sestra.

Hitne su službe u Buffalu mrtve pronalazile u automobilima, njihovim domovima i ogromnim snježnim nanosima. Neki su preminuli dok su lopatama uklanjali snijeg, a drugi jer ih službe nisu na vrijeme uspjele izbaviti iz nevolje.

Amerikancima je rečeno da se pripreme za još snijega, ali i za još stradalih. The Telegraph navodi da je od posljedica tzv. ciklon bombe do sada preminulo 60 osoba.

Previous articleHajduk od članarina zaradio milijun eura: ‘Nemoguće, to je naš cilj’
Next articleRiječki Djed Mraz stiže na ispraćaj stare i doček Nove godine na plaži Morski prasac!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here