Home Sport Hajduk odbio odgodu Jadranskog derbija, Riječani imaju problema s povratkom iz Prištine

Hajduk odbio odgodu Jadranskog derbija, Riječani imaju problema s povratkom iz Prištine

205
0

Rijeka je zatražila odgodu derbija drugog kola Supersport HNL-a s Hajdukom koji je na programu u nedjelju na Poljudu, ali je nije dobila te će taj susret biti odigran 30. srpnja u 21.05.

HNS je prije nekoliko godina donio pravilo da klubovi koji igraju u Europi imaju pravo tijekom kvalifikacija odgoditi jednu utakmicu domaće lige. Rijeka u četvrtak gostuje u Prištini kod Dukagjinija, a uzvratni ogled ima doma tjedan dana kasnije 3. kolovoza. Hajduk je tijekom proteklog tjedna kontaktirao Rijeku koja nije spominjala odgodu te je klub s Poljuda već prodao oko 22 tisuća ulaznica. No, sad je Rijeka, nakon isteka roka jer odgodu moraju prijaviti najkasnije osam dana prije termina utakmice, odlučila ipak od HNS-a i Hajduka zatražiti odgodu. Radi se o tome da na Kosovo putuju čarter letom, ali taj avion ide dalje, ne čeka ih jer ima puno posla tijekom turističke sezone pa imaju problem naći zrakoplov za natrag. Njihov je cilj izravno doletjeti u Split. Morati će se snaći na neki drugi način jer u Hajduku nije bilo razumijevanja za njihove logističke probleme.

Previous articleAko prođe Kosovare, Rijeka ide na predstavnika Walesa ili Farskih otoka
Next articleNačelnik Dobrinja o radovima usred sezone: Nije bio bager nego traktor, a stupići su tu zbog sigurnosti pješaka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here