Home Vijesti Načelnik Dobrinja o radovima usred sezone: Nije bio bager nego traktor, a...

Načelnik Dobrinja o radovima usred sezone: Nije bio bager nego traktor, a stupići su tu zbog sigurnosti pješaka

274
0

Na naš članak  Na Krku bageri rade tik to plaže, kupači negoduju, reagirao je načelnik Dobrinja Neven Komadina. Njegov ispravak objavljujemo u cijelosti:

U naslovu članka netočan je navod ..“bageri rade..“ već je radio traktor na koji je bio priključen priključak za košnju trave (malčer) koji je kosio travu kao i djelatnik T.D.Komun sa trimerom u cilju uređenja okoliša.

Nadalje u tekstu navodite netočan navod „…miču ono malo preostalog zelenila..“, radilo se je o uklanjanju korova odnosno suhe trave u cilju uređenja staze .

Nadalje navodite „Ovo nije jedini zahvat u pejzažu jer su goste “obradovali“ crveni stupići uz cestu pred popularnog blata, koji se uklapaju u ambijent kao dva prsta u oku.“

Ovo je subjektivno mišljenje autora članka, a stupići su postavljeni uz rub pješačke staze isključivo zbog sigurnosti pješaka i zbog sprječavanja parkiranja na pješačkoj stazi što je bio čest slučaj.

Voljeli bi i mi da nema tih stupića ali iskustveno govoreći to je jedino jamstvo za sigurnost i zaštitu pješaka i njihovih života od neodgovornih vozača.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here