Home Sport Haso o šampionskom pohodu Rijeke: Više nas ni suci ne mogu zaustaviti!

Haso o šampionskom pohodu Rijeke: Više nas ni suci ne mogu zaustaviti!

2021
0

hasancicNogometna Rijeka ovih dana ponovno živi svoj san o naslovu! O tome su se raspisali i nacionalni mediji koji se prisjećaju i kultnog nepriznatog gola iz 1999. godine. Rijeka je tada praktično osvojila prvenstvo koji joj je oteo zločinački Tuđmanov režim. Sudačka trojka ključne utakmice protiv Osijeka je bila na daljinskom upravljaču tajnih službi. Pomoćni sudac Zoran Krečak dignuo je zastavicu, poništio gol i donio režimskoj Croatiji službenu titulu prvaka.

Jedna od prvih violina tada zahuktale Rijeke bio je Admir Hasančić, strijelac tog nikad prežaljenog pogotka, a danas trener podmladka Sarajeva. Nepriznati gol Osijeku dugo je bio nezaobilazna tema prije nego je 3D analiza pokazala da je bio regularan.

Moraju li Riječani, s obzirom na prijašnja iskustva, strahovati od sudačkih odluka ili nekih vanjskih faktora u utrci za titulom?

“Rijeka je iz brojnih europskih utakmica izvukla ono najbolje, s kontinuitetom koji je dobio Matjaž Kek u ove četiri godine stasala je u jednu pravu momčad europske razine što su do sada i pokazali, a kada je tako, onda i sami suci osjete da ne mogu puno napraviti ili te zakočiti. Rijeka igra toliko dobro da se ne mora zamarati sucima”, rekao je popularni Haso za Sportske novosti.

Previous articleMario Gavranović zbog ozljede propušta okupljanje švicarske reprezentacije
Next articleŽeljko Joksimović u Rijeci

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here