Home Vijesti HDZ: ‘Agresivna LNG komesarka može se baciti pod bager, ali proširenje terminala...

HDZ: ‘Agresivna LNG komesarka može se baciti pod bager, ali proširenje terminala neće zaustaviti‘

165
0

HDZ je u utorak poručio SDP-ovcima da neće uspjeti zaustaviti proširenje LNG-a i hrvatsku energetsku neovisnost, reagirajući na današnju izjavu SDP-ove političke tajnice Mirele Ahmetović o nelegalnom i štetnom plutajućem LNG terminalu.

“Agresivna LNG komesarka i danas je nasrnula na našu Vladu i ponovno nazvala terminal na Krku ‘nelegalnim’ i ‘štetnim'”, objavio je HDZ na facebooku te dodao da su za Mirelu Ahmetović “štetne energetska neovisnost Hrvatske i sigurna opskrba plinom za hrvatske građane”.

“Može ona drobiti što god hoće, može opet prijetiti da će se ‘bacati pod bager’, no SDP nije uspio u naumu da spriječi izgradnju LNG terminala. Neće uspjeti zaustaviti ni njegovo proširenje i učvršćivanje energetske neovisnosti Hrvatske!” poručuje HDZ članovima SDP-a.

Ahmetović je danas izjavila da su je “Plenković i njegovi kriminalci iz HDZ-a tendenciozno pokušavali diskreditirati zbog protivljenja nelegalnom i štetnom plutajućem LNG terminalu, a sada se predstavljaju kao veliki graditelji proširenog LNG terminala”. Ustvrdila je i da je Plenković radio u interesu Mađara kojima je iznamljen plutajući terminal.

Povod je bila najava premijera Andreja Plenkovićevu da će Hrvatska proširiti kapacitet LNG terminala na Krku.

Previous articlePojačanje Rijeke oženit će jednu od najatraktivnijih žena srpske estrade, Jutarnji list ju nazvao ‘kraljicom Armade‘!
Next articleMilanović pustio finsku premijerku da ga čeka, šetala je salom i gledala umjetnine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here