Home Vijesti HDZ obilježio 33 godine osnutka u Rijeci: Ništa značajno se u Rijeci...

HDZ obilježio 33 godine osnutka u Rijeci: Ništa značajno se u Rijeci nije dogodilo bez HDZ-a

142
0

Predsjednik HDZ-a i vlade Andrej Plenković danas je u Rijeci ocijenio da je ta politička stranka ostvarila sve glavne ciljeve koje si je postavila, održala političku stabilnost i zadržala visok rejting.

Govoreći na svečanosti obilježavanja 33. godišnjice osnutka HDZ-a u Rijeci Andrej Plenković je naglasio da je to rezultat prije svega političke stabilnosti koja se održava proteklih sedam godina, unatoč svim napadima.

“Da nismo imali političku stabilnost, ne bi se mogli ostvariti projekti LNG terminala, druge cijevi tunela Učka, bolnice za majku i dijete KBC-a Rijeka, niti ceste D-403, kao i najvećih ulaganja u Gorski kotar i renesanse izgradnje luka i lučica na Jadranu”, rekao je Plenković.

Butković: Rijeka se bitno mijenja zahvaljujući podršci vlade

Potpredsjednik HDZ-a, predsjednik stranačke organizacije za Primorsko-goransku županiju i potpredsjednik vlade Oleg Butković rekao je da se ništa značajnije na području Rijeke proteklih sedam godina, za mandata aktualne vlade, nije dogodilo bez aktivnosti HDZ-a. Rijeka se bitno mijenja zahvaljujući podršci vlade, ocijenio je.

Skup je otvorio predsjednik riječkog HDZ-a Josip Ostrogović.

Previous articleZbog pokvarenog zuba ostala bez pola lica: ‘Bakterija me iznutra živu izjedala, izgledala sam kao zombi’
Next articleOvako izgleda kći Mr. Beana. Nije u dobrim odnosima s tatom

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here