Home Mozaik Ovako izgleda kći Mr. Beana. Nije u dobrim odnosima s tatom

Ovako izgleda kći Mr. Beana. Nije u dobrim odnosima s tatom

154
0

Komičar Rowan Atkinson, najpoznatiji po ulozi Mr. Beana, ima kćer Lily Sastry, koja je uspješna kabare-izvođačica. Ima svoj show koji nosi njezino ime te s njime gostuje po londonskim klubovima. Piše vlastite pjesme, pjeva i glumi, a na Instagramu je prati više od 28 tisuća ljudi.

28-godišnja Lily, za razliku od dvije godine starijeg brata Benjamina, koji evidentno sliči tati, izgledom više podsjeća na svoju majku Sunatru Sastry. S ocem nije u najboljim odnosima od 2014., kada se doznalo za glumčevu aferu s komičarkom Louisom Ford.

On se nakon toga razveo od svoje supruge te je prije dvije godine dočekao i svoje treće dijete. Daily Mail je ranije pisao da mu je njegova je kći Lily zamjerila to što je napustio njezinu majku pa je odlučila promijeniti prezime. Od Lily Atkinson postala je Lily Sastry.

Iako danas ne ide očevim glumačkim stopama, Lily je kao djevojčica glumila u filmu Tooth, a nakon toga je s tatom snimila i komedije Mr. Bean na praznicima i Johnny English. To je ujedno bio njezin posljednji glumački posao jer se nakon njega u potpunosti posvetila kabareu.

Previous articleHDZ obilježio 33 godine osnutka u Rijeci: Ništa značajno se u Rijeci nije dogodilo bez HDZ-a
Next articleRuski političar šefu Wagnera poručio da je bolje da se bavi kuhanjem. Prigožin mu zaprijetio strijeljanjem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here