Home Vijesti HDZ se ruga SDP-u: U Rijeci smo deklasirali posrnulu Grbinovu partiju košarkaškim...

HDZ se ruga SDP-u: U Rijeci smo deklasirali posrnulu Grbinovu partiju košarkaškim rezultatom 63:43!

63
0

Trijumf #HDZ, teški poraz SDP-a & potop MOST-a! 👏 Čestitamo svim članicama i članovima HDZ Rijeka & predsjedniku Josip Ostrogović, pišu HDZ-ovci na društvenim mrežama.

Naša je stranka na izborima za vijeća mjesnih odbora deklasirala posrnulu Grbinovu partiju košarkaškom razlikom: 63 – 43! Imamo 20 (dvadeset!) vijećnika više nego #SDP! Osvojili smo čak 37% svih mandata u odnosu na prošle mjesne izbore povećali broj MO-a u kojima smo ostvarili apsolutnu #pobjeda s 4 na 9! MOST je doživio još bolniji debakl od SDP-a – propao je s 10 na mizerna 4 mandata! U prijevodu: dobili su 59 vijećnika manje od HDZ-a.

Riječanke i Riječani prepoznali su rad osnaženog i moderniziranog gradskog HDZ-a, ali i postignuća i projekte naše #VladaRH predvođene premijerom Andrej Plenković – zahvaljujući kojima njihov grad prolazi pravu razvojnu renesansu. Ovako premoćna pobjeda nad izgubljenim SDP-om i partnerskim mu MOST-om priznanje je našem predanom angažmanu i kontinuiranim rezultatima – priznanje koje jasno pokazuje trendove kako u #Rijeka, tako i u 🇭🇷. Super izborna #2024 to će i potvrditi, zaključuje se u njihovoj objavi za javnost.

Previous articleNa Eurojackpotu osvojen dobitak 4+2
Next articleNijemci: Pravilo je bilo da Kramarić igra ako je spreman. Sad je bio gledatelj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here