Home Vijesti HDZ vs SDP: Šuker laže, a na riječkoj tržnici se prodaju hobotnice

HDZ vs SDP: Šuker laže, a na riječkoj tržnici se prodaju hobotnice

1174
1

Riječki HDZ i SDP razmijenili su tradicionalne uvrede ponedjeljkom kada u Rijeci obje stranke sazivaju konferencije za novinare. Slavko Linić tvrdi da se SDP-ova vlast razlikuje od HDZ-ove, a kao dokaz navodi slučaj INA-e koju je HDZ u zadnjih 7 godina uništio, a naslijedio ju je kao uspješno poduzeće. Rekao je kako ministar Ivan Šuker laže da nije znao što se u INA-i događa jer je bio u nadzornom odboru, svjestan da INA ne plaća svoje obveze. Smatra da će se Ivo Sanader pojaviti na saborskom povjerenstvu i ponuditi odgovore jer neće dopustiti da ga blate njegove bivše stranačke kolege.

Riječki HDZ-ovci su kritizirali financijsko poslovanje Gradske uprave, pozivajući se na revizorsko izvješće u kojem se spominje ukupan manjak od gotovo 53 milijuna kuna. Saborski zastupnici HDZ-a ističu razlike između SDP-a i njihove stranke jer se HDZ, ističu, bori za nultu stopu tolerancije prema korupciji i kriminalu.

– A kako to rade u SDP-u najbolje vidimo po primjeru riječkih tržnica, a da ne govovorim o slučaju Viktora Lenca i drugih. Kako mi možemo primijeti, i dalje je najprodavanija roba na riječkoj tržnici – hobotnica, istaknuo je saborski zastupnik HDZ-a Gari Capelli.

Previous articleRijekadanas i dalje najjači regionalni portal
Next articleNovi termini programa u Astronomskom centru

1 COMMENT

  1. Kad će se ova politička mafija zasititi lopovluka da ostali ljudi mogu normalno živjeti.
    Da je nisu opljačkali ovi KradeZeovci , Poropati i ostale hobotnice , Hrvatska bi sad bila najjača gospodrska sila na svijetu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here