Home Sport Heber za brazilske medije: Rijeka je najljepši period u mom životu!

Heber za brazilske medije: Rijeka je najljepši period u mom životu!

934
0

Heber je dres Rijeke nosio od 2017. do 2019., a u 38 utakmica zabio je čak 25 golova. Brazilac je prošle godine za 2,5 milijuna eura potpisao za New York City, a u intervjuu za brazilski Correio Braziliense dao je zanimljiv intervju u kojem je posebno opisivao kako je bilo živjeti u Hrvatskoj u trenutku kad je Dalićeva reprezentacija osvojila svjetsko srebro.

”Bio sam u Hrvatskoj za vrijeme SP-a u Rusiji. Igrao sam za Rijeku. Za vrijeme finala sam bio u centru grada. Cijela se zemlja zaustavila. Zamislite, zemlja od četiri milijuna stanovnika u finalu SP-a. Svi su bili na ulicama. Kad bi Hrvatska dala gol, vidio bih kako bi u zrak letjele čaše piva, vode, kako svi skaču. Te slike pamtim i danas. Period koji sam proveo u Hrvatskoj, posebno u Rijeci, bio je možda i najljepši period koji sam proveo u životu. Bio sam najbolji strijelac, najbolji igrač lige. Hrvatska je mjesto koje mi jako nedostaje. Rijeka je jako prekrasno mjesto, s plažom, planinama, zimi ima snijega, a ljeti smo se kupali. Hrana je fantastična. Hrvatska mi toliko nedostaje”, rekao je Brazilac pa je odgovorio na pitanje je li razmišljao o naturalizaciji:

”Imao sam jedan prijedlog iz Armenije. Tada me predsjednik kluba pozvao na večeru. Nisam prihvatio jer sam želio otići iz zemlje. Ondje sam bio proveo godinu dana kad sam dobio ponudu iz Hrvatske. Dok sam igrao za Rijeku, u medijima se pojavila špekulacija da će mi možda ponuditi državljanstvo, ali to se nikad nije dogodilo. Hrvatska čak ima dvojicu naturaliziranih brazilskih igrača, Eduarda i Sammira

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here