Home Sport HNK Rijeka i Kaltenberg adria potpisali ugovor: Tars službeno pivo bijelih

HNK Rijeka i Kaltenberg adria potpisali ugovor: Tars službeno pivo bijelih

1071
0

U ugodnoj atmosferi Ludwig’s gastro puba Hrvatski nogometni klub Rijeka i Kaltenberg Adria potpisali su suradnju na tri godine i Tars je postala službena piva HNK Rijeka. Dva prepoznatljiva riječka brenda krenula su zajedno u novu, osvježavajuću priču.

– Prije svega pozdravio bi sve prisutne u ime Kaltenberg Adrie i Ludvig’s gastro puba kojega smo otvorili u sklopu pivovare, rekao je Gordan Putanec, direktor Kaltenberg Adrie.

Nakon potpisa ugovora prisutni su nazdravili uz Tars pivu s prepoznatljivim riječkim vizualom koji će biti dostupna u dućanima.

– Kaltenberg je prije godinu dana izgradio pivovaru na riječkom području i zato smo se odlučili na suradnju, a brend Kaltenberg je prisutan u Hrvatskoj već 25 godina. Kreirali smo pravo navijačko, riječko pivo s kojim sada ulazimo u partnerstvo s HNK Rijeka, ustvrdio je Gordan Putanec.

Tars je za Riječane i one koji se tako osjećaju, proizveo lager drukčiji od ostalih. Poseban baš poput Rijeke. U novoj priči napravljena je i promocija novog proizvoda Tars HNK Rijeka pive, a zadovoljstvo novom suradnjom istaknuo je i Luka Ivančić, generalni direktor HNK Rijeka.

– Htio bi pozdraviti sve navijače i navijačice HNK Rijeka. Uspjeli smo dogovoriti dugogodišnju suradnju s našim dragim sponzorom Tarsom. Rekao bi da je ovo povijesni trenutak za riječki nogomet jer dosad nismo imali ovakvog partnera u domeni pive i nadam se da će suradnja potrajati puno duže od početnog ugovora. Vjerujemo u uspješnu suradnju i da će riječki navijači piti i uživati u Tars i Kaltenberg pivi, rekao je Luka Ivančić.

Svečanom danu pridružili su se i nogometaši HNK Rijeka koji su se družili s navijačima koji su iskoristili priliku i kupili komplet ulaznica, te se slikali s Rabuzinovim suncem. Nogometaši Rijeke nakon ručka krenuli su put Kranjske gore gdje će idućih desetak dana provesti na pripremama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here