Home Sport HNK Rijeka poslala poruku navijačima

HNK Rijeka poslala poruku navijačima

611
0

Uoči tri uzastopne domaće utakmice protiv Osijeka, Šibenika i Hajduka iz HNK Rijeke su se odlučili obratiti navijačima s porukom za fair i sportsko navijanje:

‘S obzirom na to da se na navedenim utakmicama očekuje veći broj gledatelja na našem stadionu molimo sve naše navijače da na vrijeme osiguraju ulaznicu ako nisu pretplatnici. Pritom podsjećamo na mogućnost kupnje paketa ulaznica za tri utakmice, online prodaju ulaznica i prodaja ulaznica na blagajnama u tjednu prije utakmice, a sve kako bi se izbjegle gužve na blagajnama na dan utakmice. Također, molimo naše navijače da krenu ranije na utakmicu kako bi se izbjegle gužve na ulazima stadiona odnosno kako bi svi stigli na početak utakmice.

Vaša podrška i gromoglasno navijanje s tribina je ono što igrače tjera da daju sve od sebe na terenu, a samim time i ostvare pozitivan rezultat. Kako bi u nadolazećim utakmicama zbog kazne izbjegli zatvaranje pojedine tribine ili cijelog stadiona, odnosno da našim igračima bude uskraćena vaša neophodna podrška, ovim putem apeliramo i molimo sve naše navijače da se suzdrže od diskriminatornih skandiranja (poput pogrdnog skandiranja „cigane“), kao i vrijeđanja na nacionalnoj, regionalnoj i vjerskoj osnovi.

Također, pozivamo sve naše navijače na fer i korektno navijanje, te molimo da se suzdržite od prekomjerne alkoholiziranosti, posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, bacanja predmeta (čaša, kovanica, upaljača i sl.) i neovlaštenog ulaska odnosno utrčavanja u natjecateljski prostor.

Neka u središtu pozornosti nakon utakmice bude pobjeda Rijeke, fenomenalna atmosfera na stadionu, koreografije…, a nikako ponašanje neodgovornih pojedinaca.

Još jednom se zahvaljujemo svim našim vjernim navijačima na pozitivnom ozračju i na podršci koju pružate našem klubu, bez obzira radilo se o domaćoj ili gostujućoj utakmici.

Zajedno smo Rijeka’.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here