Home Vijesti Honda Civic teže ozlijedila 77-godišnjakinju u Opatiji

Honda Civic teže ozlijedila 77-godišnjakinju u Opatiji

766
0

Na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske proteklog vikenda dogodilo se 29 prometnih nesreća u kojima su tri osobe teže, a šest ih je lakše ozlijeđeno. U Opatiji je u petak, 23. ožujka teže ozlijeđena 77-godišnja hrvatska državljanka koju je na pješačkom prijelazu oborilo osobno vozilo, marke Honda Civic, a kojim je upravljao 60-godišnji hrvatski državljanin. Liječnička pomoć joj je pružena u KBC Rijeka.
Od ostalih događaja u prometu, izdvajamo vozače koji su zatečeni u upravljajnu osobnim vozilima pod utjecajem alkohola. Tako je u subotu,24. ožujka,oko 2 sata, u središtu Rijeke na Trgu Žabica zatečen 43-godišnji hrvatski državljanin koji je upravljao vozilom marke Lancia, s koncentracijom alkohola od 2,0 g/kg, dok je jučer u Tršću policija zatekla u vožnji pod utjecajem alkohola 31-godišnjeg hrvatskog državljanina. Zatečen je oko 4 sati kada je vozilom marke Mitsubishi, delničkih registarskih oznaka, upravljao pri koncentraciji alkohola od 1,24 g/kg. Kako ne bi nastavio činjenje prekršaja, priveden je u službene policijske prostorije. U Crikvenici i Vrbovskom su pak zatečeni vozači osobnih vozila marke Peugeot i Citroen, koji su odbili testiranje na droge.
Osim navedenih prekršitelja u prometu, na području Kostrene je jučer oko 15.30 sati zatečen i 20-godišnji hrvatski državljanin koji je upravljao osobnim vozilom marke Opel, riječkih registarskih oznaka bez vozačke dozvole, odnosno, prije stjecanja prava na upravljanje vozilom B kategorije. Zbog počinjenja prekršaja kao i prethodno spomenuti vozači, sankcioniran je u skladu sa Zakonom o sigurnosti prometa na cestama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here