Home Mozaik Horor u selu: Horda zmija napala bračni par s bebom, jedna se...

Horor u selu: Horda zmija napala bračni par s bebom, jedna se skrivala na bizarnom mjestu

773
0

Prava agonija zadesila je mladi bračni par Pjevović kada su vidjeli nekoliko zmija u svojoj kući u selu Mrčajevci, gdje su prije godinu dana s bebom doselili iz Beograda. Čim su ih primijetili, pozvali su u pomoć jedinog čovjeka u Moravičkom okrugu koji im može pomoći, slavnog Dejana Bisenića iz Čačka.

– Čak smo vidjeli da bez straha ulaze na glavna ulazna vrata. Nije ugodno iskustvo u vlastitom domu, pogotovo kada imate bebu u kući. Odmah smo pozvali Dejana, koji nas je čim je došao i vidio kakva je situacija zamolio da napustimo kuću čak i na nekoliko dana. Tek tada su shvatili da je situacija više nego ozbiljna – rekao je Dušan Pjevović.

Dodaje da ih je prisustvo ovih gmazova iznenadilo, jer je kuća renovirana i sve je u njoj novo. Dvorište se redovito održava, a poznato je da se zmije često viđaju u zapuštenim objektima. Nakon četiri dana, koliko je trajala Dejanova intervencija, Pjevovići su se vratili kući, ali nedugo zatim dočekalo ih je još jedno neugodno iznenađenje.

– Supruga je primijetila da se nešto čudno miče u kutu gdje su TV kablovi. Tada je ugledala ogromnu zmiju, dugu preko dva metra. Jedino što ga je razlikovalo od tih kablova bila je debljina i zelenkasta boja opne. Ponovno smo pozvali Dejana koji nas je i spasio od te zmije. Nadamo se da ih više nema, ali uvijek postoji doza straha – rekao je mladi suprug i otac.

Previous articleStručnjaci tvrde da prijeti najgora varijanta covida do sad!
Next article65 godina vjerni Opatijskoj rivijeri!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here