Home Mozaik Hrvatica udarila na Pišekovu: ‘Uz Vidoja je puno toga gutala zbog para’

Hrvatica udarila na Pišekovu: ‘Uz Vidoja je puno toga gutala zbog para’

664
0

Iznenadna smrt Vidoja Ristovića i dalje je jedna od glavnih tema u regiji. Medije je posebno zanimao verbalni rat koji je u jednom trenutku započeo u vezi modne dizajnererice Borne Kotromanić i bivše pjevačice Vlatke Pokos oko Nikoline Pišek. Naime, Vlatka je optužila Bornu da ne daje podršku Nikolini, koja je tada vodila medijski rat s Mišom Grofom oko nasljedstva.

Mnogi su tada bili zainteresirani za odnos Nikoline i Borne, a Borna je sada, nekoliko tjedana nakon što je dospjela u žižu javnosti zbog izjava da je Vidoje varao Nikolinu, otvorila dušu i za hrvatski “Stori” ispričala sve što zna o Pišeku i pokojnoj povjesničarki umjetnosti.

– Nikolina mi je draga i simpatična i mislim da jako voli svoju djecu. U braku s Vidojem mnogo je gutala i patila misleći da će materijalna situacija pridonijeti ne samo zadovoljenju njezinih apetita, već i dobrobiti njezine djece, ne shvaćajući da neke stvari imaju previsoku cijenu. Nikolina je prva započela medijsku igru, pa je cijeli događaj u tom trenutku postao javna farsa, a ne nečija intima. Ona je prva počela svoj problem iznositi u medije bez imalo poštovanja prema pokojnom suprugu. Imam svoje mišljenje o Nikolini prije ove situacije i još nešto što sada vidim. Nije toliko stvar u tome da promijenim svoje mišljenje o njoj koliko u tome vidim ishitreni, nepromišljeni i kardinalno pogrešan potez. Jasno sam definirala srž problema. Fascinantno mi je bilo da Hrvati uvijek pišu o bogatom trgovcu umjetninama, ali nikome nije bilo smiješno kako srpski trgovac umjetninama može biti tako bogat čovjek. Kojom umjetnošću i pod kojim uvjetima on trguje da bi mogao generirati toliki novac? – rekla je Borna.

Ona smatra da u braku između Ristovića nije bilo ljubavi.

– Nije mi bilo jasno eksponiranje Nikoline Ristović kroz suprugovo bogatstvo, putovanja i predstavljanje svega toga kao blagoslov. Nije bilo ni prikaza bračne idile i ljubavi od koje nije bilo ni traga. Iza toga stojim. Ne kao netko tko trača, nego kao netko tko je doista imao bliski susret s tom situacijom, toliko da mi je bilo žao bilo koje žene biti dio takve priče. Gdje čovjek na takav način ne poštuje svoju ženu, koja je i otac dviju kćeri, a sigurno ne bi želio da se netko prema njima ponaša onako kako je on živio. Nije poštovao svoju partnericu, ali meni je nezamislivo da žena može prihvatiti sve to dok je muškarac financira na način da ona zadovoljava. Takve osobe ne mogu biti uzor u društvu, niti mogu ponuditi kvalitetnu poruku mladim generacijama. Sada, iz ove perspektive, Vidoja manje osuđujem jer mi solidarnost sa ženom manje zamagljuje percepciju i u njemu vidim muškarca koji je očajnički i bezuspješno tražio pažnju i ljubav. Otac mu je bio nedostižan uzor i zauvijek je ostao njegovo dijete – rekao je Kotromanić.

– Prvi instinkt kad sam čula za Vidojevu smrt bio je: “Sad više ne mora patiti.” Iskreno, mislila sam da kako je Vidoje bio Nikolinin partner u bračnoj vezi, jer u svojoj glavi i dalje gajim ideju braka kao istinske vrijednosti, Nikolina je iz moje perspektive bila žrtva. Na kraju je njihov odnos htjela prikazati kao ljubavnu idilu, a meni je taj dio bio neprihvatljiv. S druge strane, nemam empatije za žensku glupost, jer tada stvarno pomažemo konceptu da je lijepa žena glupa žena. Mogu reći da Vidoje nije bio bogat čovjek, bio je dječak kojeg je u najvećoj mjeri financirao otac. Mislim da je Nikolina jednako naivna ako misli da će svekar s njom podijeliti svoju imovinu. Ne znam iz kojeg je svijeta Nikolina i u kojem filmu živi, ​​ali to stvarno nije stvarnost. Vidoje nije ni početak ni kraj Nikoline, ona ima sve sastojke da živi život u svoj njegovoj punini ako se fokusira na svoj osobni unutarnji rast i razvoj. Ima i pameti – kad ne sluša krive savjetnike, i snage i ljepote. Želim joj pravu ljubav i sreću – zaključila je Borna za spomenuti medij.

Previous articleNa Krku uzgajao cannabis sativu
Next articleMuškarac vodio ljubav sa ženom pa čuo grozan zvuk. Slomio je spolni organ…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here