Home Mozaik Muškarac vodio ljubav sa ženom pa čuo grozan zvuk. Slomio je spolni...

Muškarac vodio ljubav sa ženom pa čuo grozan zvuk. Slomio je spolni organ…

383
0
Pexels

Muškarac u Indoneziji je tijekom spolnog odnosa sa svojim ženom čuo grozan zvuk nakon kojeg su uslijedili snažni bolovi. 

Kako Tag24 prenosi 50-godišnjak je nakon par sati od spolnog odnosa posjetio bolnicu jer osim bolova mu je penis i poplavio. 

Tamošnji liječnici su slučaj objavili u “International Journal of Surgery case reports” u kojem su objasnili kako je erekcija nakon zvuka prijeloma popustila, nakon čega je krv potekla iz mokraćne cijevi, što je izazvalo jaku bol i nemogućnost mokrenja. 

Liječnici su penis opisali kao “deformitet patlidžana”. Naime, penis je poprimio ljubičastu boju te se izvio. 

Indonežanin je morao na hitnu operaciju, tijekom koje su mu liječnici morali ukloniti gornji sloj kože i mesa kako bi pristupili oštećenom tkivu koje se nalazilo ispod. 

Operacija je pokazala kako su mokraćna cijev i erektivno tkivo bili pokidani. Muškarac je morao ostati u bolnici pet dana te je 21 dan nosio kateter, no uspio se potpuno oporaviti. 

Nakon četiri mjeseca ponovno može normalno mokriti i imati spolno odnos. No, ipak mu je ostao suvenir koji će ga cijeli život podsjećati na dotični seks – penis mu je blago zakrivljen ulijevo.

Previous articleHrvatica udarila na Pišekovu: ‘Uz Vidoja je puno toga gutala zbog para’
Next articleHtio je u 96. minuti zabiti panenku. Pogledajte što se dogodilo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here