Home Mozaik Hrvatska influencerica objavljuje snimke s jahte Andrewa Tatea: Baš živimo život

Hrvatska influencerica objavljuje snimke s jahte Andrewa Tatea: Baš živimo život

198
0

Hrvatska influencerica Ines Nikić na Instagramu se pohvalila da se trenutno nalazi na jahti Andrewa Tatea, bivšeg šampiona u kikboksu i poznatog influencera, koji je nedavno ostao bez svojih profila na YouTubeu, Facebooku, Instagramu i TikToku zbog mizoginog sadržaja.

Ines je objasnila zašto se s grupom ostalih djevojaka nalazi na jahti koja je snimljena u Hrvatskoj.

“Nera i ja smo isključivo pozvane zbog pratitelja kako bi radile promotivne videe. Braća Tate rade videe i trebaju im cure koje bi lijepo izgledale. Mi ovdje imamo svoju sobu, svoju privatnost, nitko nas ne maltretira… Baš živimo život”, ispričala je na Instagramu.

Na jednom od Instagram storyja napisala je da Tateovi jako puno rade.

“Mi smo mislile da će nas gnjaviti, a na kraju oni ne izlaze iz sobe. Doslovno ih treba moliti da izađu iz sobe na 10 minuta zbog slika i videa”, napisala je Ines.

Influencerica je jučer objavila video i pokazala da se nalazi u Trogiru. Kasnije je objavila nekoliko fotografija i snimki s jahte i pokazala njezinu unutrašnjost. S ostalim djevojkama je uživala uz piće i bazen.

Influencer je nedavno viđen u Splitu, a snimila ga je jedna od njegovih prijateljica s luksuzne jahte. Na videima se može vidjeti da su Tatea dočekali tinejdžeri koji nisu mogli vjerovati da ispred njih stoji njihov idol. Tatea cijeni mlađa populacija, koja je činila velik dio njegovih pratitelja prije nego što je zbog svojih kontroverznih izjava dobio zabranu pristupa društvenim mrežama.

Influencer je dio ljetnog odmora proveo na Jadranu, krstario je hrvatskom obalom, a bio je duže usidren na jednoj od prekrasnih uvala u Milni na otoku Braču.

Podsjećamo, glasnogovornik tvrtke Meta, koja posjeduje Instagram i Facebook, potvrdio je za NBC News da je tvrtka trajno uklonila Tateove službene račune s platformi društvenih medija zbog kršenja pravila tvrtke o opasnim organizacijama i pojedincima. Prije zabrane Tate je imao 4.7 milijuna pratitelja na Instagramu.

“Mizoginija je ideologija puna mržnje koja se ne tolerira na TikToku. Naša istraga o ovom sadržaju je u tijeku, dok nastavljamo uklanjati profile i videozapise koji krše pravila te provodimo mjere za jačanje te provedbe, uključujući naše modele detekcije protiv ove vrste sadržaja”, rekao je glasnogovornik tvrtke.

Previous articleSestra optužila Severinu: Konzumira razne narkotike, a ne želi se podvrći psihološkoj podršci i liječenju!
Next articleAstronomska zarada Partizana na nekadašnjem prvom strijelcu Kvarnerske rivijere!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here