Home Sport Hrvatska nogometašica: ‘Javio mi se Neymar, u kontaktu smo’

Hrvatska nogometašica: ‘Javio mi se Neymar, u kontaktu smo’

454
0

Hrvatska nogometna reprezentativka Ana Maria Marković gotovo je preko noći postala slavna. Ranije ove godine imala je 70.000 pratitelja na Instagramu, no dosad je taj broj porastao na milijun.

Ana Maria igra za švicarski klub Grasshoppers, a nedavno je dala intervju za 20Minuten.

“Želim još ostati u Švicarskoj. Još nisam spremna za odlazak izvan države, ovdje me jako cijene”, rekla je pa dodala: “Imam ponude iz engleske i njemačke nogometne lige, a najviše me zanima odlazak u Englesku.”

Otkrila je i da ju je zapazio brazilski nogometaš Neymar. Javio joj se i lajkao joj fotografije. Kaže da su u kontaktu.

“U kontaktu sam s nogometašima, ipak radimo isti posao. Dopisujemo se, ali samo na nogometnoj osnovi. Neymar je izvanredan nogometaš. Nadam se da ću ga uspjeti nagovoriti da podrži ženski nogomet i da će moći odraditi svoj dio posla i izvan terena u cilju popularizacije ženskog nogometa”, rekla je.

Kritizirala je odnos prema nogometašicama u Hrvatskoj te prokomentirala hrvatsku reprezentaciju.

“Momčad je vrlo jaka, ali infrastruktura za žene uopće ne postoji. Ima jedan primjer koji pokazuje razliku između muškog i ženskog nogometa. Morale smo nositi mušku odjeću za treninge koja je stara godinama, dresovi su muškog kroja i meni osobno nedostaje poštovanje prema ženama u nogometu. S druge strane, imamo sjajne igračice, poput Ivane Rudelić i Leonarde Balog”, kaže.

Previous articleHŽ Infrastruktura odbila dogovorenu lokaciju za postav kontejnera i šatora za privremeno zbrinjavanje migranata!
Next articleSuspendirani pročelnik u Rijeci pet i pol godina ne radi, a prima plaću od 15,8 tisuća kuna!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here