Home Najnovije Hrvatski golman želi Dalićev poziv i napušta velikana.

Hrvatski golman želi Dalićev poziv i napušta velikana.

152
0

Ivo Grbić, 26-godišnji hrvatski golman, vratio se u Atletico Madrid s posudbe iz Lillea. Grbić je krajem lipnja prošle godine stigao u Lille, koji je prodao sjajnog Mikea Maignana u Milan. U novom klubu za bivšeg golmana Hajduka sve je bilo dobro do 23. kola i visokog poraza od PSG-a 5:1. Bila je to jedna od najgorih Grbićevih utakmica u životu, a direktno je skrivio barem dva gola. Nakon toga više nije dobio priliku.

U Atleticu, koji ga je Lokomotivi platio tri i pol milijuna eura, Grbić ne želi ostati jer mu je konkurencija Slovenac Jan Oblak, jedan od najboljih golmana svijeta. Grbić je u sezoni 2020/21 kad je bio rezerva Oblaku branio samo jednu utakmicu u kupu i ne želi da mu se ponovi takva sezona.

Kraj godine donosi Svjetsko prvenstvo u Kataru, a Grbić je čak ispao s posljednjeg Dalićevog popisa u lipnju. Sada se želi vratiti u reprezentaciju i pokušat će to preko nove posudbe. Madridski AS piše da je Grbić najbliži odlasku u Espanyol. Klub iz Barcelone bi trebao imati i pravo otkupa ako bude zadovoljan nastupima hrvatskog golmana.(Index.hr)

Previous articleDok mu je žena bila trudna napravio tajnu sobu: Sedam godina kasnije uslijedio je šok (VIDEO)
Next articleRanjeni torcidaš: Jedan policajac mi je rekao ‘neka sam te upucao, smeće’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here