Home Mozaik Dok mu je žena bila trudna napravio tajnu sobu: Sedam godina kasnije...

Dok mu je žena bila trudna napravio tajnu sobu: Sedam godina kasnije uslijedio je šok (VIDEO)

476
0

Postoje ljudi koji jedva čekaju postati roditelji, kako bi se mogli igrati sa svojom djecom i upoznati ih sa svijetom na divne načine. Maštoviti očevi i majke često se smišljaju neobične načine kako svoju djecu naučiti nekim vrijednostima, ali i zabaviti ih i aktivirati im mozak. Tata iz Velike Britanije oduševio je svijet svojom duhovitošću i strpljenjem.

Naime, kada je njegova supruga saznala da čekaju bebu, ovaj otac je pregradio sobu namijenjenu novom članu obitelji i napravio tajnu odaju za svoje dijete. U njemu je sakrio nešto što će se pronaći tek godinama kasnije.

Sedam godina kasnije tati je prišla njegova šestogodišnja kći i tražila džeparac. Tata joj je pristao dati novac, pod uvjetom da raščisti staru kutiju koja je bila pokraj prozora. Djevojčica je nevoljko pristala, međutim, kada je pogledala unutra, primijetila je samo neke željezne predmete. Polako ih je izvadila iz kutije i na dnu pronašla staru, poderanu i spaljenu kartu, piše portal Male stvari.

Oduševljeno je uzviknula da će potražiti blago. Ono što nije znala je da joj je blago bilo nadohvat ruke 7 godina. Pogledala je kartu i zamolila oca za pomoć, kako bi se snašla i znala gdje potražiti špilju s blagom. Mama i baka su snimale i uživale u oduševljenju ove crvenokose djevojčice.

Kad su ispustili mapu na pod, djevojčica je ubrzo shvatila da se blago nalazi ni manje ni više nego u njezinoj sobi. Potrčala je do njega i počela pipati zidove, da vidi hoće li pronaći tajni prolaz. Ali zidovi nisu popuštali. Pomalo razočarano pogledala je tatu koji joj je rekao da pokuca po zidu i provjeri je li zvuk svugdje isti. Utvrdili su da se iza središnjeg dijela zida nalazi šupljina jer je zvuk bio drugačiji.

Tata je otišao po brusilicu i pomoću nje napravio malu četvrtastu rupu u zidu. Djevojčica je požurila ući, ali kada se našla u drugoj dvorani, ubrzo je shvatila da je potpuno prazna. Ili joj se barem tako činilo, sve dok nije bacila pogled na pod i na njemu pronašla škrinju s blagom.

Zavrištala je od sreće i vratila se u svoju sobu, žurno počevši istraživati ​​svoj plijen. Sve je bilo u toj kutijici, naušnice, novčići, ogrlice. Pravi pogodak za ovu djevojčicu nestašnog i znatiželjnog duha. Ovaj video možete pogledati ispod.

Tata je snimak postavio na YouTube, a komentari su samo pljuštali. Mnogi su hvalili tatinu kreativnost i predanost, a neki i njegovo pamćenje, jer bi, kako kažu, za 4 mjeseca zaboravili na postojanje sobe. Ovaj klip ima više od 9 i pol milijuna pregleda, a mnogi se slažu da je ovaj supertata po mašti nadmašio sve.

Previous articleMilijuni gledali vruću akciju u hotelskoj sobi: Dok je voditeljica emitirala vijesti, kamere uhvatile par u akciji! (VIDEO)
Next articleHrvatski golman želi Dalićev poziv i napušta velikana.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here