Home Sport Hrvatski navijači se potukli međusobno pa onda s policijom

Hrvatski navijači se potukli međusobno pa onda s policijom

300
0

Hrvatska nogometna reprezentacija slavila je u posljednjoj utakmici grupne faze elitne razine Lige nacija rezultatom 1:3 protiv Austrije u Beču i tako se plasirala među četiri najbolje reprezentacije ovog natjecanja.

Utakmicu je s tribina bečkog Ernst Happel stadiona pratilo preko 20 tisuća hrvatskih navijača. Nekolicinu njih morala je privesti austrijska interventna policija, budući da je na tribini došlo do međusobne tuče između hrvatskih navijača, a informacija o točnom broju privedenih ili eventualno ozlijeđenih još nema.

Skupina od dvadesetak navijača, uglavnom pripadnici Tornada i Torcide, imala je izvješenu krpu protiv HNS-a, bilo je poznatog skandiranja “HNS pederi…” i paljenja baklji, na što su im ostali gledatelji prvo zviždali, a potom ih i gađali čašama i kovanicama. Nisu ostali dužni, reagirali su gađajući publiku ispred sebe. To je bio trenutak kad je reagirala policija s kojom su se potukli, da bi na kraju interventna privela u lisicama nekolicinu njih, a i mnogi drugi su dobili poprilične batine.

NAkon toga su u službenom hrvatskom sektoru reagirali Funcuti, Ultrasi i još neki, ali je policija uspjela spriječiti da izbiju veći neredi.

Previous articleMajka čula vrisak sina (2) i vidjela stravičan prizor: Lice mu kidala štetočina kojih je pun grad!
Next articlePrometna na riječkoj zaobilaznici

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here