Home Mozaik Majka čula vrisak sina (2) i vidjela stravičan prizor: Lice mu kidala...

Majka čula vrisak sina (2) i vidjela stravičan prizor: Lice mu kidala štetočina kojih je pun grad!

270
0

Majka iz Liverpoola čula je svog dvogodišnjeg sina kako plače usred noći i pronašla ga “okrvavljenog” nakon što ga je napao krvoločni štakor.

Žena, koja nije željela biti imenovana, rekla je medijima da je njezin sin hospitaliziran jer mu je glodavac čeljustima razderao lice. Dodala je kako je njihovo susjedstvo preplavljeno štakorima, zbog čega je nastala scena iz “horor filma” u kući koju iznajmljuju.

Istraumatizirana majka kaže da se boji vratiti kući i sada traži novo mjesto za život.

– Bilo je to kao nešto iz noćne more ili horor filma, još sam traumatizirana zbog svega toga. Čula sam svog dvogodišnjeg sina kako plače iz krevetića i kada sam ušla bio je sav u krvi. Od šoka sam pala na koljena, nisam imala pojma što se dogodilo dok nisam vidjela štakora kako prolazi pored mene. Moj četverogodišnjak je sve to gledao samnom i od tada ima noćne more – ispričala je za Liverpool Echo.

U izvješću iz bolnice navodi se da je dječak zadobio više ugriza po licu kada ga je štakor napao dok je spavao.

Srećom, dijete se sada oporavlja od ozljeda i nije mu trebala plastična operacija. Također, testovi na razne zarazne bolesti bili su negativni.

Prema Liverpool Echou, njihov je dom iznutra bio čist i uredan, no loša kvaliteta zapuštene zgrade privlačila je štetočine.

– Tamo se jednostavno ne možemo vratiti. Nakon napada čuli smo druge štakore kako trče okolo, ne možemo tu živjeti. Treba nešto poduzeti jer stvarno ne želim da se to dogodi još jednoj obitelji – rekla je žena koja je kod gradskih vlasti pokrenula inicijativu za rješavanje problema.

Previous articleVIDEO Iranska policija ubila još jednu djevojku jer se “usudila šetati ulicom bez hidžaba”!?
Next articleHrvatski navijači se potukli međusobno pa onda s policijom

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here