Home Najnovije Huligani poslali jezive poruke supruzi kapetana Partizana, ona ih je javno objavila...

Huligani poslali jezive poruke supruzi kapetana Partizana, ona ih je javno objavila na Instagramu

386
0

Nije bilo lako igračima Partizana nakon ispadanja od AEK Larnace, jer su svi, predvođeni kapetanom Slobodanom Uroševićem, bili na “ribanju” kod čelnika Grobara, od kojih su neki i sišli na atletsku stazu i unosili im se u lica.

No, ni njihovim najbližim prijateljima nije bilo lako, a na meti navijača Partizana našla se i supruga kapetana crno-bijelih Iva.

Prema nekim glasinama, verbalno je napadnuta i na stadionu, navodno jer se ona i Urošević privatno druže s obitelji Borjan, kao i s Markom Gobeljićem i njegovom suprugom.

Nakon utakmice našla se na meti navijača Partizana na Instagramu, gdje su najviše vrijeđali nju i Uroševića, što je javno objavila na svom profilu.

– Ponosna sam na tebe i što si moj. Najmračnije je pred zoru, drži me za ruku, sve ćemo prebroditi – napisala je Iva uz fotografiju na kojoj je sa suprugom, a potom pokazala i kakve je uvrede dobila.

– Je*** ti on majku i tatu i sve po redu ku***. Jebi se ti i pokojna baba. Mrš k*** iz Partizana, i ti i on – napisao je jedan od njih.

Zatim je još jedna također objavila strašne uvrede sa zahtjevom da se i ona i Urošević izbace iz Partizana, a čak je taj isti profil pokušao i da je nazove.

– Srećom, ja sam voljena i maksimalno zaštićena osoba pa me ovakve stvari ne mogu previše pogoditi, ali o ovome ne treba šutjeti. Takve osobe treba javno prikazati. Nemaš pravo na to, iako ti se čini, budući u ovoj zemlji nema zakona, nemaš pravo – napisala je Iva, a zatim se osvrnula na navijače koji iskreno bodre igrače Partizana.

– Ne želim se previše obazirati na manjinu koja pogađa ispod pojasa, ali želim zahvaliti svim divnim ljudima i pravim navijačima koji nam već četiri i pol godine pružaju podršku kakvu svaki sportaš priželjkuje! Hvala vam na lijepim riječima, bodrenju i podršci kada je bilo najpotrebnije – rekla je supruga kapetana Partizana, koja važi za jednu od najljepših supruga srpskih nogometaša.

Previous articleDečko me poslao kući taksijem jer sam ovo obukla: Rekao mi je da ga je sram i da ne želi da me prijatelji vide, a vi mi sad recite – Je li ovo problem?
Next articleStigao kruzer Marella Explorer 2, bogat vikend pred nama

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here