Home Mozaik Dečko me poslao kući taksijem jer sam ovo obukla: Rekao mi je...

Dečko me poslao kući taksijem jer sam ovo obukla: Rekao mi je da ga je sram i da ne želi da me prijatelji vide, a vi mi sad recite – Je li ovo problem?

539
0

Nikki Jabs iz Michigana otkrila je na Tik Toku da je upoznala dečka po imenu Greg na aplikaciji za spojeve. Kaže da su odmah “kliknuli” i nakon samo nekoliko dana provedenih zajedno, zamolio ju je da se preseli k njemu. Poziv na svečanu poslovnu večeru na kojoj će Nikki upoznati svoje kolege i prijatelje nije prošao kako je zamislila.

Priča Nickyja Jabsa učinila ju je popularnom na Tik Toku. Snimku je snimila uplakana nakon što joj je dečko, s kojim se viđala, rekao da nije prikladno odjevena i da mu je neugodno što ga vide s njom zbog onoga što nosi na sebi – te ju jecajući otpustio. Video ne samo da je postao viralan, već je izazvao i bijes. Prema Nikinim riječima, dečko joj je rekao da se oskudno oblači i da je to razlog zašto je ne želi predstaviti kolegama i prijateljima.

U prvom videu Nikki pokazuje outfit koji je odabrala za večer.

Crni top i svijetloružičaste hlače začinila je ružičastim kaputom. No, prema njegovim riječima, ta kombinacija je užasna.

“Bilo mu je jako neugodno što će ga netko vidjeti sa mnom u ovome. Pa me poslao kući taksijem i otišao na gala večeru bez mene”, napisala je Nikki.

Na upit da objasni što se dogodilo, napisala je da su se stvari pogoršale nakon što se počeo žaliti na njezin izgled.

“Sve je počelo s malim komentarima tu i tamo poput: “Zašto nosiš štikle? Sviđa mi se kad nosiš tenisice. Zašto imaš toliko šminke? Jako volim kad si prirodna”, objasnila je.

“Danas sam ga pokupila na posao i otišli smo na piće, a onda smo trebali ići na svečanu večeru koju je organizirao prijatelj. Kad je ušao u auto, stalno je buljio u mene. Stalno sam ga pitala: “Zašto stalno buljiš u mene?” A on je nastavio govoriti: “Oh, ništa.” A onda joj je konačno odgovorio: “Izgledaš tako lijepo.” Zatim ga je upitala: “Je li ovo tvoj način da mi kažeš da sam previše razotkrivena?” A on je rekao, “Pa, možda nisi prikladno odjevena za večeru.”

Dodala je da joj je ovaj tjedan nekoliko puta prigovorio na odijevanje i poticao ju je da odjene džemper. Pitala ga je bi li mu bilo neugodno da se ona pojavi na večeri. Nije ništa rekao, pa ga je pitala želi li se ići kući presvući. Stigli su do restorana, ali ona nije bila sretna jer njegovo zanovijetanje traje već neko vrijeme. Tada je rekla: “Ili ću biti ovako obučena ili neću uopće ići.” A on je rekao: “Mogu li ti onda pozvati taksi?”

@nikki.jabs Reply to @spinnyg ♬ All Too Well (10 Minute Version) (Taylor’s Version) (From The Vault) – Taylor Swift

Rekla mu je: “Naravno, da, pozovi mi taksi.” Vratila se u njegov stan u kojem je živjela prethodna tri tjedna te spakirala sve svoje stvari i otišla. Nije razgovarala s njim od večeri kad je otišla, ali kaže da mu želi sve najbolje. U komentarima su je podržali i poručili joj da nema razloga za uzrujavanje, te da treba biti sretna što se riješila takvog dečka.

Previous articleOvo je čovjek koji je ubio monstruma iz Cetinja
Next articleHuligani poslali jezive poruke supruzi kapetana Partizana, ona ih je javno objavila na Instagramu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here