Home Mozaik Humanitarna akcija Riječkih anđela – USKRS SVIMA!

Humanitarna akcija Riječkih anđela – USKRS SVIMA!

1819
0

 U ovo blagdansko vrijeme svi smo pozvani pomagati svaka obitelj – dijete, zaslužuje uskršnji obrok. Odvojimo od sebe malo vremena i dio od svog blagdanskog bogatog stola, darujmo, donirajmo onima kojima je taj stol prazan. Mnogi su bolesni, nemoćni, rade, a ne prime plaću, mnogi se nalaze u raznim poteškoćama. Jedno je sigurno, danas ti imaš, a sutra možda ti nemaš i trebaš pomoć. Riječki anđeli, grupa građana Riječkih Humanitaraca, a uskoro organizirana udruga, Kristijan Kiki Hosi , Nona Nada, Alan Kulundzich Juranich i mnogi drugi, održavaju humanitarnu akciju direktno do vrata zahvaljujući našoj Nona Nadi.

Prenosimo vam dio akcije u tekstu i slikama. Rijeku ljubavi isolidarnosti građana koji su se na više načina izdigli iznad svih i još jednom donirali hranu. U petak humanitarna akcija ‘Uskrs svima’ završava  ali do tada žele nahraniti još desetak obitelji. Naglasak kao i do sad stavljaju na djecu. Iz tog razloga mole građane da se jave se bili kome od njih na facebook profil.

HVALA DRAGIM LJUDIMA Riječanima i Riječankama svima na još jednom darivanju u korist onih najviše potrebitih i siromašnih.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here