Home Mozaik Humanitarni moto susret na Preluku

Humanitarni moto susret na Preluku

699
0

Riječki moto klub Fluminense Riders MC osnovan je 2001. godine u svrhu promocije moto scene i grada na Rječini čije ime i obilježja ponosno nose. Fluminensi već niz godina organiziraju dva moto susreta godišnje, zimski u svom klubu na Grobniku i ljetni na Preluku. Posebnost ljetnog okupljanja je dolazak velikog broja inozemnih motorista iz europskih zemalja, koje privlači ova atraktivna lokacija tik uz more.

Trodnevno druženje otvoreno je za sve posjetitelje. U petak 23. lipnja nastupit će bend Winch iz Rijeke, a subota će odjekivati zvucima zagrepčana Pulsrock.

A kako ne bi sve ostalo na motorima i rock n rollu, riječki bajkeri i ove će godine pokazati svoj humanitarni karakter. Kao i prethodnih godina, umjesto naplate ulaza posjetitelji će moći dati svoj doprinos za pomoć potrebitima, ove godine to je košarkaški klub „Kostrena“, košarka u kolicima. Važno je istaknuti da je ovo prva u nizu humanitarnih akcija koje će se kroz tekuću godinu održati za spomenuti košarkaški klub, a u organizaciji riječkih udruga Fluminense Riders MC, Rijeka Tattoo Expo i Ri Rock.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here