Home Mozaik Igor palicom iz čista mira pretukao bivšu curu i njezina novog dečka

Igor palicom iz čista mira pretukao bivšu curu i njezina novog dečka

287
0
Created with GIMP

Igor (49) je proglašen krivim i osuđen jer je drvenom palicom pretukao bivšu curu i njezinog novog dečka ispred dućana, piše Danica.

Prema presudi, on je lani u listopadu oko 19:40 u Ulici Dragutina Domjanića ispred trgovine u Karlovcu “na naročito drzak i bezobrazan način remetio javni red i mir”.

“Bez ikakvog povoda i razloga palicom po leđima udario je mladića D. i svoju bivšu djevojku M., uslijed čega im je nanio lake tjelesne ozlijede. Dakle, na naročito drzak i bezobrazan način remetio je javni red i mir”, zaključila je prekršajna sutkinja.

Igor se nije odazivao brojnim sudskim pozivima pa mu je suđeno u odsutnosti. Žrtva, mladić kojeg je udario, pojavila se na ročištu i ispričala kako se sve dogodilo.

“Nakon pomaganja prijatelju cijepati drva, došao sam s djevojkom do tog dućana. Uzeli smo neko piće i pokraj dućana stajali i pričali. U jednom trenutku zaustavilo se neko vozilo iz kojeg je izašao Igor, kojeg poznajem iz viđenja, s drvenom palicom u ruci.

Bez ikakvog povoda i razloga zamahnuo je palicom i udario me po leđima. Od udarca sam pao na tlo, djevojka mi je priskočila upomoć, pa je poslije i nju udario. Pozvao sam policiju, a oni su zvali hitnu, pa sam im ispričao što se dogodilo”, rekao je napadnuti mladić.

“Hitna me je odvezla u bolnicu gdje sam pregledan i utvrđene su lakše tjelesne ozljede jer ništa nije slomljeno, samo je bio hematom. Nemam pojma zašto se sve to dogodilo. Tek kasnije sam saznao je da je moja djevojka prije hodala s Igorom”, svjedočio je pretučeni mladić.

U bolnici na pregledu završila je s njim i djevojka koja je također bila lakše ozlijeđena. Igor je kažnjen s 1150 kuna i mora platiti 300 kuna troškova prekršajnog postupka. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti.

Previous articleFOTO: Wanda namjestili u ‘stratešku’ pozu, cijelom svijetu pokazala da ne nosi gaćice!
Next articleRusi skidaju zastave u Hersonu, cijela Ukrajina priča o snimci proruskog čelnika! (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here