Home Mozaik Igraču Oriolika prijete nakon utakmice s Dinamom

Igraču Oriolika prijete nakon utakmice s Dinamom

159
0

Dinamo je u slavonskom selu Oriovac pobijedio 8:0 i tako se plasirao u četvrtfinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Utakmica je, barem na početku, bila puna tenzija. Sve je počelo u 18. minuti, kad je Dinamov Luka Vrbančić u kaznenom prostoru srušio domaćeg igrača Branimira Kokotovića.

Domaćini su poludjeli jer su smatrali da je to trebao biti penal za Oriolik, no sudac se nije oglasio. Kasnije se Kokotović sukobio s Boškom Šutalom i dobio je žuti karton, a u 24. minuti je morao izaći iz igre kako ne bi dobio još jedan karton. Oriolik je objavio da staje u zaštitu svog igrača i oštro osuđuje ružne komentare i napise. Tvrde da je dobivao i prijetnje.

“Koka je, prije svega, vrhunska osoba, čovjek velikog srca, ali i emocija te ljubavi koju gaji prema sportu i NK Orioliku, a onda vrhunski sportaš i igrač kojeg voli svatko tko prati NK Oriolik. Molimo sve i apeliramo da se prestane s ružnim komentarima i napisima i prijetnjama koje mogu utjecati na Branimira i njegovu obitelj!!!” stoji na Facebook stranici hrvatskog četvrtoligaša.

Previous articleIde polugola ljudima po kućama i radi ovo: Djevojka otkrila kako zarađuje milijune
Next articleMarević iz Civilne zaštite: Shvatite upozorenja ozbiljno. Tko ne mora, nek ne izlazi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here