Home Mozaik Imala sam 13 godina, a on je bio djed od 70: Vozio...

Imala sam 13 godina, a on je bio djed od 70: Vozio me, kupovao poklone, a onda je sve došlo na naplatu!

388
0

Jenny je još bila u osnovnoj školi kad je počela povremeno razgovarati s Keithom, koji je živio u njenoj blizini. Nije prošlo puno vremena kad ju je Kit (70) pozvao kući, nakon čega ju je počeo voziti u školu, ali i kupovati darove.

Ovako žena koja se medijima predstavila pod lažnim imenom Jenny, koja je prodana kad je imala 13 godina, muškarcu koji ima 70 godina, započinje svoju zastrašujuću ispovijest o suvremenom ropstvu.

Ubrzo joj je objasnio da je vrijeme da “naplati” te darove, u obliku intimnih odnosa. Prolazili su mjeseci, a Keith je počeo upoznavati Jenny s drugim muškarcima i podvoditi ju. Počeo joj je nuditi alkohol i opijate, a muškarci koje je upoznala postajali su sve nasilniji.

Nakon toga su Jenny preprodali skupini kriminalaca koji su godinama iskorištavali njezino tijelo.

Jenny o svemu tome govori u snimljenom razgovoru u kojem je skriven njezin identitet.

– Kit je bila ljubazni susjed koji je svako jutro u isto vrijeme šetao psa tamo u isto vrijeme, sretala sam ga svaki dan. Uvijek je bio izuzetno ljubazan i jednostavno sam uživao razgovarati s njim. Ubrzo me počeo pozivati ​​kući. Sve se događalo postupno – u jednom je trenutku, primjerice, počeo stavljati ruku na moje koljeno. Naravno, to mi se nije svidjelo, ali bih to izdržala – kaže Jenny, napominjući da je najmlađa kći svoje majke koja ima tri kćeri. Otac ih je napustio kad je Jenny bila mala, a majka je cijeli dan radila kako bi spojila kraj s krajem.

– Shvatila sam da nešto nije u redu kada je Keith počeo nabrajati što je učinio za mene i pitao me kada ću mu i kako mu se odužiti. Rekla sam mu da ne želim otplaćivati ​​na način na koji mi je on predložio. “Trajat će samo nekoliko minuta, a ti mi puno značiš”, rekao mi je. Stalno mi je davao osjećaj da mu nešto dugujem i na kraju sam pristala – prisjeća se.

Bojala se reći svojoj obitelji što se događa, a Keith je imao sve veće želje.

– Keith mi je stalno govorio da je to što se događa “naša tajna”, a osim toga, bilo me sram priznati što mi se događa. U mojoj obitelji predbračni odnosi su nezamislivi i nikada o tome uopće nismo razgovarali – kaže ona.

Sa 17 godina pobjegla je od kuće i pronašla organizaciju koja pomaže ženama. Bio je to prvi od mnogih pokušaja izlaska. Međutim, tada je već bila ovisna o opijatima koje su joj davali muškarci pa se povremeno vraćala.

– Možete pokušati pobjeći koliko god želite, ali trgovina ljudima uvijek na kraju ukrade vašu osobnost i identitet. Postajete ono što su od vas napravili, mislite da ste bezvrijedni i dobri samo zbog jedne stvari – kaže ova djevojka.

Spas je došao kada je policija predložila da se javi Vojsci spasa, koja ju je brzo prebacila u sigurnu kuću gdje se o njoj pobrinuo i tim stručnjaka obučenih za brigu o ženama u njezinoj situaciji.

– Nitko me ništa nije pitao, nisu me osudili, nije bilo pritisaka. Tamo sam se osjećala sigurno i zaštićeno. Da nije njih, danas bih bila mrtva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here