Home Mozaik ‘Imala sam četiri dečka i svaki je rekao da sam najbolja u...

‘Imala sam četiri dečka i svaki je rekao da sam najbolja u krevetu, ali nitko ne zna što sam skrivala 10 godina’

516
0

Jedna je Engleskinja godinama nezadovoljna svojim seksualnim životom, a što je najgore, svi muškarci s kojima je spavala imaju potpuno drugačije mišljenje.

– Imam 28 godina i svi su mi momci govorili da sam živa vatra i najbolje s čime su ikada vodili ljubav. Ono što nitko od njih ne zna je da imam veliki problem koji skrivam od svih – kaže ona i nastavlja:

– Nevinost sam izgubila prije više od 10 godina i od tada nikada nisam doživjela vrhunac. Pokušala sam sve, ali uzalud.
– Do sada sam imala četiri dečka, svi su bili sasvim solidni u krevetu i “normalno” obdareni, a sa svakim sam odglumila orgazam. Znam da je to pogrešno, ali nisam htjela da se osjećaju kao da su zakazali ili da mi nisu dovoljni – objašnjava djevojka.

– Moj prvi dečko, s kojim sam izgubila nevinost, bio je divan. Prvi put je bilo razočaravajuće, završilo je prije nego što je počelo. Ali ja sam na to gledala kao na pripremu. Probali smo različite poze, ali nisam bila ni blizu vrhuncu. Isprobala sam i nove stvari sa sljedeća dva dečka, vodili smo ljubav na raznim mjestima, a jedina pozicija koja mi je donijela malo zadovoljstva bila je misionarska poza – iskrena je Britanka.

– Osjećala sam se ugodno oko 10 sekundi, ali nije bilo ni približno tako intenzivno kao pravi orgazam. Mislim da radim sve što treba, uvijek imamo puno predigre, ne žuri mi se i uvijek sam uzbuđen prije vođenja ljubavi. Gledala sam pornografske filmove zajedno sa svojim sadašnjim dečkom, a kupila sam i mali vibrator – priznaje.

– Sadašnji dečko tri je godine stariji od mene, obožavam ga i želim ozbiljnu vezu s njim. Međutim, sve me to jako frustrira. Hoću li ikada moći doći do vrhunca – pita se djevojka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here