Home Mozaik Imala sam odnos sa starijim šefom na stolu: Ono što je napravio...

Imala sam odnos sa starijim šefom na stolu: Ono što je napravio njegov sin totalno me šokiralo!

204
0

28-godišnja Britanka ispričala je kako je vodila ljubav sa svojim šefom, a onda se dogodilo nešto što nije očekivala.

– Kolega mi je iz vedra neba priznao da mu se sviđam, ali ne zna da sam već vodila ljubav s njegovim tatom, koji je oženjen – započela je.

– Imam 28 godina, radim kao menadžer, a moj je šef počeo svoj posao od nule. On je tipičan tip koji drži do sebe, a posao mu ide izuzetno dobro. Ima 45 godina i ženio se tri puta.

– Kad ne dogovara isporuke i ne čavrlja s mušterijama, njegova strogoća nestaje i postaje jako dobar. Nedavno sam ostala bez djeda. Mjesecima je bio bolestan, pa nije bilo iznenađenje kad me mama nazvala dok sam bila na poslu.

– Počela sam plakati, a šef me zagrlio. Otišla sam po maramicu, ali je on rekao: “Vrati se – uživao sam iako si tužna”. Vratila sam mu se u zagrljaj, ali ovaj put me poljubio. Bili smo sami u uredu. Nastavili smo se ljubiti, a onda smo se poseksali na njegovom stolu.

– Mislila sam da će to kratko trajati, ali nakon dana provedenog kod kuće, vratila sam se na posao, a on me pozvao na ručak. Zatim nam je rezervirao hotel i tamo smo opet vodili ljubav. Zbog njega sam se osjećala nevjerojatno i sada stvarno želim biti s njim.

– Njegov sin ima 25 godina, miran je momak i dobre volje, ali nije moj tip. Razgovarali smo o planovima za vikend, a ja sam ga pitala ima li djevojku. Bila sam šokirana kada mi je rekao “Sviđaš mi se”. Što učiniti? On je mojih godina, ali nije pogodan za dečka. Više volim društvo njegovog oca – rekla je.

Previous articleDalić: Ne bih volio da moja momčad pleše kao Brazilci
Next articleDHMZ objavio ozbiljno upozorenje: Stižu goleme količine kiše, bit će snijega i poplava!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here