Home Najnovije Incident na Gradskom vijeću: Pešić Bukovac potajno uslikala Burića

Incident na Gradskom vijeću: Pešić Bukovac potajno uslikala Burića

1111
10

Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća došlo je do novog incidenta između vijećnika Hrvoja Burića i predsjednice Gradskog vijeća Dorotee Pešić Bukovac, koja je uhvaćena u potajnom slikanju mobitelom vijećnika Burića dok je sjedio na svom mjestu. Burić je burno reagirao i iz protesta napustio svoje mjesto, a uskoro su ga slijedile i kolege iz HDZ-a. Pešić Bukovac se pravdala da je slikala i kolege iz svoje koalicije, te je javno obznanila kako je iz memorije mobitela izbrisala Burićeve fotografije. Ovo objašnjenje nije odobrovoljilo predsjednicu kluba vijećnika HDZ-a Tomislavu Zečević Pedić koja je Pešić Bukovac optužila za omalovažavanje vijećnika.

10 COMMENTS

  1. Ma di je više kraj? Gospoda se zajebavaju!
    Di oni žive? Kad će više ovaj bedasti narod uzet palice i zatuć govna!

  2. Ta nepismena Dorotea PEŠIĆ-BUKOVAC je najveća sramota za cijelo Gradsko vijeće i one koji su je izabrali.

  3. Drugarica Dorotea valjda misli da je na nekom komitetu patije pa da može svašta raditi, tko joj daje pravo dok vodi sjednicu da se uopće koristi mobitelom.

  4. Ja sam mislio da malu dječicu potajno slikaju samo nastrani starčići, kad vidi vraga, to čine i ofucane vještice.

  5. Bojim se da u morat iselit iz Rijeke, jer ovaj grad nema koncepciju razvoja, osim škrtog popunjavanja nekih činovničkih mjesta po stranačkom ključu.

  6. i ja sam već iselila,nažalost,jer sam u ri provela najboljih 8 g života,al kaj mogu kad je Obersnel na svako mjesto gdje sam se javila za posao stavio svog čovjeka, od banaka, osiguranja, a da ne pričam o državnim radnim mjestima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here