Home Mozaik Ispovijest muškarca koji je bio silovan sa šest godina: “Bilo me je...

Ispovijest muškarca koji je bio silovan sa šest godina: “Bilo me je strah, pa sam znao da nije u redu.”

185
0
1513387 untitled ls
1513387 untitled ls

Tasos Xiarchos, poznati koreograf iz Grčke, nedavno se pojavio u podcastu gdje je govorio o svojoj seksualnosti, odnosu s roditeljima i traumatičnim životnim iskustvima. U razgovoru je otkrio da je bio silovan kada je imao samo šest godina.

“Prvi sam se put poseksao sa 17 godina. Iako mislim da sam prvi put to učinio s devet godina, a silovali su me sa šest godina”, rekao je.

Kako kaže, u tim trenucima nije shvaćao što mu se dogodilo i mislio je da je to sasvim normalno.

“Kad ti starija osoba nešto napravi, a ti si dijete, misliš da je to ispravno i da to treba učiniti. Ali sigurno iznutra znamo što nije u redu i što ne treba raditi. Bilo me strah, pa sam znao da nije u redu. Igrao sam se u susjedstvu i došao mi je klinac koji je napravio kuću i što god se dogodilo, to mi se izbrisalo iz sjećanja kad sam imao 20 godina, vratilo mi se kao sjećanje. Sjetio sam se svega što sam iz nekog razloga morao doživjeti kod kuće, pa mi se nije tako činilo”.

O seksualnosti

Kako kaže, kroz život je bio i s muškarcima i sa ženama, ali kao dijete nikada nije imao s kim razgovarati o svojoj seksualnosti.

“Sa devet godina imao sam kontakt s drugim dječacima i sada su ti dječaci možda oženjeni i imaju djecu. Nazvat ću ih potlačenim ljudima”, rekao je i dodao:

“Mislim da je generacija moga oca imala previše homoseksualaca. Kada su ti ljudi prisiljeni imati obitelj i djecu ili imati seks sa ženom jer moraju, kada prođu godine i vide da im nedostaje ono što stvarno žele, nasilje će doći Izađi iz njih. Zato danas vidimo da mnogi oženjeni muškarci pobjegnu nakon nekog vremena i postanu ne samo homoseksualci, već i strastveni homoseksualci, ali ja ne želim takav život šteta je ne živjeti ono što želiš.”

Teško djetinjstvo

Tassos je priznao da mu je otac zlostavljao majku i sestru, a potom otkrio kako je bilo kada mu je priznao da je gay.

“Kad sam napunio 18 godina, preselio sam se kod oca jer sam i ja htio vidjeti što se tamo događa. Rekao sam ocu da sam gay i to je sigurno bio prvi put u mom životu da sam vidio oči zamagljene prazninom. Ocu sam rekao da sam homoseksualac. Toliko se našalio taj dan da me nije ni poslušao, otišao sam i ostavio ga samog da pređe golgotu, jer ova golgota nije moja, nego njegova, za mene je to sloboda”, naglasio je.

Otkrio je da mu je djed rekao da je i on imao iskustvo s muškarcem kada je baki rekao da je gay.

“Rekao sam baki da sam homoseksualac i u tom trenutku djed je skočio i rekao: ‘Kad sam bio mlad izlazio sam s tim i tim’. Moja baka je to znala, naravno. Drago mi je da nisam moj djed i ja možemo živjeti slobodno”, rekao je.

Za kraj je progovorio o pokušaju samoubojstva i HIV-u na koji je pozitivan.

“Kad sam se pokušao ubiti, bilo je jako loše u tom trenutku, ali bilo je i jako dobro jer je došlo iskupljenje za mene. Učinio sam to što sam sebi napravio, otišao sam ozdraviti, a onda sam dobio sidu i opet sam pao Ali uspio sam ostati živ”, rekao je na kraju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here